239
Γρηγοράκος και Πολάκης στη Βουλή | SOOC/CreativeProtagon

Γρηγοράκος για Πολάκη: Θα μπορούσε να είναι και στη Χρυσή Αυγή

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 09:52
Γρηγοράκος και Πολάκης στη Βουλή
|SOOC/CreativeProtagon

Γρηγοράκος για Πολάκη: Θα μπορούσε να είναι και στη Χρυσή Αυγή

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 09:52

Ιδιαίτερα επικριτικός για αυτό που αποκάλεσε «φαινόμενο Πολάκη», εμφανίστηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος με αφορμή τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του αν. υπουργού Υγείας για τους νεκρούς στο Μάτι που «θολώνουν» (ή «μαυρίζουν» όπως έσπευσε να το απαλύνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ) την εικόνα της κυβέρνησης.

«Το φαινόμενο Πολάκη θα μπορούσε να είναι και στη Χρυσή Αυγή» είπε ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει έναν ακραίο κυνισμό και αμοραλισμό. Δεν σέβεται κανέναν. Νομίζει ότι εκτελεί εντολές του ίδιου του Πρωθυπουργού» συμπλήρωσε εκφράζοντας παράλληλα την απορία του πώς ένας Πρωθυπουργός θα δεχόταν να έχει έναν τέτοιο «εκπρόσωπο».

Ο κ. Γρηγοράκος εκτίμησε ότι η κοινωνία θα είναι αυτή που θα βάλει «φραγή» στην περαιτέρω πολιτική καριέρα του κ. Πολάκη. «Η κοινωνία τέτοια φαινόμενα δεν τα δέχεται» σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος, καταγγέλλοντας επίσης ότι ο αν. υπουργός Υγείας «από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει να επιβάλει την άποψή του με όποια μέσα διέθετε και κυρίως τη συκοφαντία προς κάθε κατεύθυνση».

«Ο άνθρωπος σε καμία κυβέρνηση του κόσμου δεν θα είχε αυτή τη θέση. Εχει αυτή τη θέση μόνο για έναν σκοπό να καθυβρίζει και να συκοφαντεί. “Συκοφαντώ, συκοφαντώ, συκοφαντώ, ρίχνω λάσπη και όλο κάτι θα μείνει”. Αυτή είναι μια ακραία φασιστική αντίληψη την οποία εκφράζει σε αυτήν την κυβέρνηση ο κ. Πολάκης» κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος τόνισε ότι ως γιατρός ξέρει ότι ο αν. υπουργός Υγείας δεν έχει κάνει κανένα έργο στο υπουργείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...