281
Ο Γούντι Αλεν είχε κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του όταν αυτή ήταν επτά ετών | Shutterstock

Γούντι Αλεν: Στηρίζω το #MeToo και ας με κατηγόρησε

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2019, 17:11
Ο Γούντι Αλεν είχε κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του όταν αυτή ήταν επτά ετών
|Shutterstock

Γούντι Αλεν: Στηρίζω το #MeToo και ας με κατηγόρησε

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2019, 17:11

Το κίνημα #MeToo είναι κάτι που αγγίζει συναισθηματικά τον Γούντι Αλεν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος και το υπερασπίζεται, «παρά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση από τη θετή μου κόρη Ντίλαν Φάροου».

Τα σχόλια του υπέρ του κινήματος #MeToo έγιναν μερικές ημέρες αφότου η Ντίλαν Φάροου, άσκησε έντονη κριτική στην ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον για τις δηλώσεις θερμής υποστήριξης προς τον σκηνοθέτη.

Η Σκάρλετ  είχε πει ότι είναι πεπεισμένη «για την αθωότητα του Γούντι Αλεν», όσον αφορά τις κατηγορίες της Ντίλαν Φάροου .«Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω», είχε πει δημόσια, όπως θυμίζει ο Guardian.

Την Πέμπτη όμως η Ντίλαν Φάροου αντέδρασε και με νέα δήλωσή της στη θερμή υποστήριξη στον θετό πατέρα της από την ηθοποιό, είπε ότι «έχει πολύ δρόμο μέχρι να καταλάβει το ζήτημα στο οποίο αναφέρεται και τον άνθρωπο που υποστηρίζει».

Οταν ο Γούντι ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν «μετανιώνει για τη δήλωση που είχε κάνει το 2018, ότι όχι απλώς δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτό, αλλά θα έπρεπε και ο ίδιος να είναι στην αφίσα του κινήματος #MeToo», απάντησε πώς στην πολυετή καριέρα του έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες ηθοποιούς και καμιά τους δεν παραπονέθηκε ποτέ για κάτι.

«Επίσης ήμουν πάντα ένας από τους ελάχιστους εργοδότες που πλήρωναν την ίδια αμοιβή με τους άντρες στις γυναίκες. Εχω κάνει όλα όσα το κίνημα #MeToo θα ήθελε να πετύχει», είπε.

Η ταινία

Οσον αφορά στο γεγονός πώς η ταινία του δεν έχει διανομή στις ΗΠΑ, ο Γούντι Αλεν εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

«Αν κάποιος αύριο δεν θέλει να χρηματοδοτήσει τις ταινίες μου, τα έργα μου ή να εκδώσει τα βιβλία μου, εγώ πάλι θα ξυπνούσα και θα ξεκινούσα να γράψω, γιατί αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή μου», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...