290
Η Γουίλοου, με χρώμα γκρι και λευκό, μακριά μουστάκια και μεγάλα πράσινα μάτια είναι η νέα γάτα του Λευκού Οίκου | Erin Scott/The White House/Handout via REUTERS

Γουίλοου: Η Πρώτη Γάτα εξερευνά τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 20:55
Η Γουίλοου, με χρώμα γκρι και λευκό, μακριά μουστάκια και μεγάλα πράσινα μάτια είναι η νέα γάτα του Λευκού Οίκου
|Erin Scott/The White House/Handout via REUTERS

Γουίλοου: Η Πρώτη Γάτα εξερευνά τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 20:55

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα την άφιξη της Γουίλοου, μιας γάτας δύο ετών, που θα ζήσει με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

«Και να, η Γουίλοου», έγραψε η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφίες της γάτας, που πήρε το όνομά της από τη γενέτειρά της Πρώτης Κυρίας, την πόλη Γουίλοου Γκρόουβ. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα τα συνόδευαν δύο μικρές κόκκινες καρδούλες.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η Γουίλοου, με χρώμα γκρι και λευκό, μακριά μουστάκια και μεγάλα πράσινα μάτια, να είναι ξαπλωμένη στο περβάζι ενός παραθύρου ή να εξερευνά και να παίζει στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου.

Το γραφείο Τύπου της Πρώτης Κυρίας εξήγησε ότι η πλέον Πρώτη Γάτα (First Cat) εντυπωσίασε πάρα πολύ την Τζιλ Μπάιντεν, όταν πήδηξε στο βήμα και διέκοψε μια ομιλία που εκφωνούσε στην Πενσυλβάνια, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν το 2020.

Erin Scott/The White House/Handout via REUTERS

Η γάτα «προσαρμόζεται στον Λευκό Οίκο μαζί με τα αγαπημένα παιχνίδια της, τα γλυκίσματά της και έναν μεγάλο χώρο για να μυρίσει και να εξερευνήσει», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Τζιλ Μπάιντεν.

Τι λέει ο Κομάντερ;

Ωστόσο, δεν έγινε κανένα σχόλιο σχετικά με την υποδοχή που επιφύλαξε στην Πρώτη Γάτα οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι της οικογένειας, ο τεσσάρων ετών Μέιτζορ (Ταγματάρχης), που είχαν διασώσει από καταφύγιο και ο Κομάντερ (Κυβερνήτης), το κουτάβι που παίζει εδώ και κάποιες εβδομάδες στους κήπους του Λευκού Οίκου. Πριν έξι μήνες, είχε πεθάνει ο ηλικιωμένος σκύλος του αμερικανού προέδρου και της συζύγου του, ο Τσαμπ.

Erin Scott/The White House/Handout via REUTERS

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...