379
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με τους Μπρους Σπρίνγκστιν και Ντέιβ Γκρολ στην κεντρική σκηνή του Γκλαστονμπέρι, το Σάββατο | Getty Images/Samir Hussein/WireImage

Γκλάστονμπερι: «Επική» εμφάνιση του 80χρονου Πολ ΜακΚάρτνεϊ παρέα με Σπρίνγκστιν και Γκρολ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2022, 14:07
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με τους Μπρους Σπρίνγκστιν και Ντέιβ Γκρολ στην κεντρική σκηνή του Γκλαστονμπέρι, το Σάββατο
|Getty Images/Samir Hussein/WireImage

Γκλάστονμπερι: «Επική» εμφάνιση του 80χρονου Πολ ΜακΚάρτνεϊ παρέα με Σπρίνγκστιν και Γκρολ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2022, 14:07

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, πλαισιωμένος από τους εξαίρετους προσκεκλημένους του, Μπρους Σπρίνγκστιν και Ντέιβ Γκρολ, έδωσε μια επική, τρίωρη συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο Γκλάστονμπερι.

Η συναυλία περιελάμβανε τραγούδια από το πρώτο demo των Beatles μέχρι τις τελευταίες ηχογραφήσεις τους και τις σόλο δουλειές του 80χρονου σταρ, ενώ στις οθόνες εμφανίστηκε και ο Τζον Λένον να τραγουδάει μαζί του σε ένα εικονικό ντουέτο, στο τραγούδι «I’ve got a feeling».

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα έγινε 80 ετών, ήταν ο γηραιότερος σταρ που έχει εμφανιστεί ποτέ στο φεστιβάλ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, το οποίο γιόρτασε την 50ή επέτειό του με καθυστέρηση δύο χρόνων εξαιτίας της πανδημίας.

Ξεκινώντας με το «Can’t Buy Me Love», ο ΜακΚάρτνεϊ συνεπήρε τους εκατοντάδες χιλιάδες φαν με τραγούδια που καλύπτουν μια περίοδο σχεδόν μισού αιώνα, από κλασικές επιτυχίες των Beatles μέχρι το «Come On to Me» από το άλμπουμ «Egypt Station» του 2018.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις οθόνες του Γκλάστονμπερι -EPA/JON ROWLEY

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε και δύο εκπλήξεις για τους φαν, καθώς έφερε στη σκηνή τον Ντέιβ Γκρολ, τον αρχηγό των Foo Fighters, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον αιφνίδιο θάνατο του ντράμερ του συγκροτήματος, Τέιλορ Χόουκινς.

Ο Γκρολ τον συνόδευσε στα «I Saw Her Standing There» και «Band on the Run».

Μετά τον «φίλο από τη Δυτική Ακτή της Αμερικής», ο ΜακΚάρτνεϊ παρουσίασε άλλη μια έκπληξη «από την Ανατολική Ακτή της Αμερικής»: τον Μπρους Σπρίνγκστιν, με τον οποίο είχε παίξει ξανά μαζί στο Νιου Τζέρσεϊ πριν μία εβδομάδα.

Οι δυο τους έπαιξαν το «Glory Days» και το «I Wanna Be Your Man».

Ολοι στη σκηνή χαιρετούν τους φαν στο τέλος της συναυλίας – YouTube

Ο ΜακΚάρτνεϊ, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς του 20ού αιώνα μαζί με τον Τζον Λένον, κατά τη διάρκεια του τρίωρου σόου απέτισε φόρο τιμής και στον Τζορτζ Χάρισον, τραγουδώντας το «Something».

Οι Γκρολ και Σπρίνγκστιν επέστρεψαν στη σκηνή για το φινάλε με το «The End» από το άλμπουμ «Abbey Road».

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ευχαρίστησε προσωπικά τον Ντέιβ Γκρολ και τον Μπρους Σπρίνγκστιν και γνώρισε την αποθέωση από τους θεατές προτού εγκαταλείψει τη σκηνή.

Το φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι όπου εμφανίστηκαν εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες, ολοκληρώνεται την Κυριακή με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της 78χρονης Νταϊάνα Ρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...