252
| YouTube

Γιατρός ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε τον αστυνομικό στην Κατεχάκη – του έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2023, 14:38
|YouTube

Γιατρός ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε τον αστυνομικό στην Κατεχάκη – του έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2023, 14:38

«Δεν τον είδα ποτέ», φέρεται να είπε στους συναδέλφους του 43χρονου αστυνομικού της Τροχαίας, ο οδηγός του ΙΧ -γιατρός στο επάγγελμα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- που τον παρέσυρε το βράδυ της Δευτέρας στην Κατεχάκη ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στη έξοδο της Αττικής Οδού προς Ηλιούπολη (έπειτα από άλλο τροχαίο που είχε συμβεί στο σημείο).

Ηταν μάλιστα αυτός (όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ) που  έδωσε στον 43χρονο τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

«Δεν τον είδα καθόλου, δεν τον είδα καθόλου», φώναζε σε κατάσταση σοκ, με το που βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο γιατρός, ο οποίος επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στο Star Channel, ωστόσο, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανεφερε ότι το θύμα  είχε μεταβεί στο σημείο για άλλο τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης και είχε τοποθετήσει στο οδόστρωμα τους ειδικούς κώνους για να φαίνεται ότι υπάρχει σταθμευμένο περιπολικό.

Ο 43χρονος αστυνομικός υπηρετούσε από το 2001 στην Τροχαία Αττικής και ήταν από τους έμπειρους στην Υπηρεσία.

«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά πήγε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό», δήλωσε στο ίδιο κανάλι ο πατέρας του. «Ηταν το πιο καλό παιδί. Οποιον και να ρωτήσετε στην Τροχαία θα σας πει γι’ αυτόν. Δεν χάλαγε χατίρι σε κανέναν. Ολοι οι συνάδελφοί του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ήταν με το χαμόγελο – περιέγραψε– οι καλοί φεύγουν δυστυχώς…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...