221
Σημαντικός παράγων και η έλευση του δεύτερου παιδιού του Αντώνη Κανάκη | Youtube

Γιατί πάει από αναβολή σε αναβολή η πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»;

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2019, 13:51
Σημαντικός παράγων και η έλευση του δεύτερου παιδιού του Αντώνη Κανάκη
|Youtube

Γιατί πάει από αναβολή σε αναβολή η πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»;

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2019, 13:51

Η «νέα τάξη πραγμάτων» στα τηλεοπτικά, με τις σειρές μυθοπλασίας, όπως πχ οι Αγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 να έχουν εξασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση, πήγε πίσω την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο νέος προγραμματισμός των υπευθύνων του ΣΚΑΪ τοποθετούσε χρονικά την πρώτη εκπομπή των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούσση και Στάθη Παναγιωτόπουλου στις 18 Νοεμβρίου, αλλά πλέον από ό,τι φαίνεται, τόσο το «Ράδιο Αρβύλα», όσο και το «Βινύλιο» δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν από το 2020.

Πιθανολογείται ότι θα προβληθούν κάποιες επετειακές εκπομπές μέσα στις γιορτές (πληροφορίες αναφέρουν δύο ή τρεις), η πρεμιέρα όμως αναβάλλεται οριστικά για το νέο έτος.

Αδιευκρίνιστο παραμένει αν στην καθυστέρηση αυτή έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη καταδίκη των υπευθύνων της εκπομπής σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για τη διακωμώδηση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών.

Οι παρουσιαστές ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν ότι η χροιά της φωνής του Απόστολου Κενανιδη οφειλεται σε καρκινοπάθεια στον λάρυγγα, ωστόσο κατά δήλωση του δικηγόρου του, όταν τους ζητήθηκε να προβούν σε κάποια μορφή επανόρθωσης, εκείνοι το αρνήθηκαν.

Με την υπ’ αριθμ. 1834/2019 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας επιδίκασε τελικά στον καρκινοπαθή χρηματική αποζημίωση συνολικού ύψους 100.000 ευρώ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το θέμα δεν είναι πρόσφορο για αστεϊσμούς» και «το να γελοιοποιείται τηλεοπτικά, πανελλήνια κάποιος για φυσικό χαρακτηριστικό είναι απολύτως αντίστοιχο με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...