190
|

Γιατί κάλεσε τις κάμερες στο Περιστύλιο ο Πάνος Καμμένος;

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 11:39

Γιατί κάλεσε τις κάμερες στο Περιστύλιο ο Πάνος Καμμένος;

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 11:39

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις τάξεις των ΑΝΕΛ, καθώς μετά τις δηλώσεις επί δηλώσεων στελεχών για όσα διημείφθησαν τις ημέρες πριν από τη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης και τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Η συνεδρίαση προγραμματίστηκε για τις 12.30 και όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά ο κ. Καμμένος θα προβεί σε δηλώσεις στο γραφείο του στη Βουλή (και όχι στο Περιστύλιο όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά).

Η επανεμφάνιση Καμμένου έχει ως προφανή στόχο να μπει ένα φρένο στην «αιμορραγία» του κόμματος υπό το βάρος των αποδοκιμασιών κατά αμφότερων των κυβερνητικών εταίρων για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που οι αποκαλύψεις περί ανταλλαγμάτων για το χρέος που συνδέθηκαν με την επίλυση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ (κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης) δοκιμάζουν τη συνοχή των ΑΝΕΛ αλλα και συνολικά της κυβέρνησης.

Συνεργάτες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έσπευσαν πάντως να διευκρινίσουν ότι οι δηλώσεις Καμμένου στο Περιστύλιο δεν έχουν να κάνουν με εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά θα αφορούν αλλαγές στο κόμμα μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις των Δημήτρη Καμμένου και Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...