159
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ με μαύρα γάντια και μια ως επί το πλείστον γυναικεία συντροφιά στη δεξίωση που παρέθεσε στους ηγέτες που παραβρίσκονται στη σύνοδο του ΝΑΤΟ | Geoff Pugh/Pool via REUTERS

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε συνέχεια γάντια στη δεξίωση για το ΝΑΤΟ;

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 12:57
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ με μαύρα γάντια και μια ως επί το πλείστον γυναικεία συντροφιά στη δεξίωση που παρέθεσε στους ηγέτες που παραβρίσκονται στη σύνοδο του ΝΑΤΟ
|Geoff Pugh/Pool via REUTERS

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε συνέχεια γάντια στη δεξίωση για το ΝΑΤΟ;

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 12:57

Μαύρα γάντια με πράσινο φόρεμα; Η εμφάνιση της βασίλισσας της Αγγλίας κατά τη δεξίωση που παρέθεσε την Τρίτη στους ηγέτες του ΝΑΤΟ και πάλι προκάλεσε συζητήσεις.

Οι λόγοι δεν είναι στιλιστικοί, αλλά περισσότερο πρακτικοί.

Η Ελισάβετ Β’ φοβάται τα μικρόβια – είναι βέβαια και 93 ετών – και με τα γάντια αποφεύγει την μετάδοσή τους από τα (πολλά) χέρια που σφίγγει σε επίσημες εκδηλώσεις.

Η αγαπημένη της φίρμα είναι η Cornelia James που εφοδιάζει τη βασίλισσα εδώ και επτά δεκαετίες.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της φίρμας είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η προτίμηση της βασίλισσας έχει να κάνει με λόγους υγιεινής και την αποφυγή μικροβίων και βρωμιάς. «Φαντάζομαι θα έχει δυο-τρία εφεδρικά ζευγάρια στο τσαντάκι της», είχε πει η Ζενεβιέβ Τζέιμς.

Αποκάλυψε ακόμη, σύμφωνα με την Express, ότι η βασίλισσα είναι οικονόμα και ότι προτιμά να επιδιορθώνονται τα γάντια της παρά να τα αντικαθιστά. «Φορά τα γάντια της για 40 χρόνια και κάθε τόσο θα βγάζει και κάποιο παλιό ζευγάρι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...