397
Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε ότι τα αξιοζήλευτα ολόισια μαλλιά της, είναι στην πραγματικότητα σπαστά και ατίθασα, σαν «ελληνική φουντωτή σφουγγαρίστρα» | (NBC)

Γιατί φταίνε στην Ανιστον τα «ελληνικά» μαλλιά της

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 16:07
Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε ότι τα αξιοζήλευτα ολόισια μαλλιά της, είναι στην πραγματικότητα σπαστά και ατίθασα, σαν «ελληνική φουντωτή σφουγγαρίστρα»
|(NBC)

Γιατί φταίνε στην Ανιστον τα «ελληνικά» μαλλιά της

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 16:07

Υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν γυναίκες που θα σκότωναν για να έχουν τα μαλλιά της Τζένιφερ Ανιστον. Από το 1994 ως το 2004, τη δεκαετία δηλαδή κατά την οποία προβαλλόταν η κωμική σειρά «Φιλαράκια» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν -καθώς το σίριαλ επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά-, κάθε γυναίκα έτρεχε στο κομμωτήριο με μία φωτογραφία της «Ρέιτσελ Γκριν», ζητώντας όχι μόνο τη συγκεκριμένη απόχρωση ξανθού, αλλά και το συγκεκριμένο κούρεμα που είχε σε κάθε σεζόν.

Ηρθε λοιπόν η ώρα της απόλυτης απομυθοποίησης για αυτά τα μαλλιά που συμβόλιζαν την υγεία και την τελειότητα, καθώς η ίδια η Ανιστον, τα αποκάλεσε σε ένα κρεσέντο αυτοσαρκασμού, «ελληνική φουντωτή σφουγγαρίστρα».

Ενα από τα πρώτα κουρέματα που είχε η «Ρέιτσελ» στα «Φιλαράκια» (NBC)

Η ελληνικής καταγωγής 49χρονη ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδέα πώς να επιμελείται το περίφημο «The Rachel» κούρεμά της, που όταν έπαιζε στην σειρά «Φιλαράκια» είχε γίνει τόσο δημοφιλές.  Η Ανιστον κλήθηκε να προλογίσει τον κομμωτή και στενό φίλο της, Κρις ΜακΜίλλαν, ο οποίος βραβεύτηκε ως «Hairstylist of the Year» στα πρόσφατα βραβεία του περιοδικού InStyle.

Ολες οι γυναίκες ζήλευαν τα λεία, ίσια, λαμπερά μαλλιά της Τζένιφερ Ανιστον (NBC)

Ο γνωστός κομμωτής κρύβεται πίσω από πολλά κουρέματα και χτενίσματα της Τζένιφερ Ανιστον, ανάμεσά τους και το θρυλικό πλέον «The Rachel», το οποίο η ίδια παραδέχθηκε πως ποτέ δεν κατάφερε να κάνει σωστά και το απέδωσε στην ελληνική φύση των μαλλιών της, στο ατίθασο μεσογειακό DNA της.

«Μου έκανε αυτό το κούρεμα και σκεφτόμουν, “Γουάου είναι τέλειο”, αλλά μετά έμενα με αυτήν την ελληνική φουντωτή σφουγγαρίστρα στο κεφάλι και δεν είχα ιδέα πώς να κάνω αυτό που ο ίδιος έκανε», σχολίασε η ηθοποιός.

Η Ανιστον σε σκηνή από τα «Φιλαράκια» με τον Ντέιβιντ Σουίμερ. Ακόμη κι όταν ήταν εκνευρισμένη, η «Ρέιτσελ» είχε τα ωραιότερα μαλλιά του κόσμου (NBC)

«Στην πραγματικότητα, κανείς δεν έχει ιδέα πώς να κάνει ό,τι κάνει ο Κρις», πρόσθεσε.  Από την πλευρά του ο Κρις ΜακΜίλλαν την χαρακτήρισε ως «μούσα» του. «Μου έμαθε όχι μόνο πώς να έχω μία καλή φίλη, αλλά και πώς να είμαι φίλος, είμαι τόσο τυχερός που έχω μία μούσα όπως η Τζεν», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, δεν μπορούμε να κρατήσουμε κακία στην Ανιστον που δυσφήμισε την ποιότητα της ελληνικής τρίχας. Στο παρελθόν, μας έχει κάνει πολύ καλή διαφήμιση!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...