184
Ο Χρήστος Γιαννούλης κατά τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ | skaitv.gr/live

Γιαννούλης: Θα ξαναέλεγα τα ίδια για το μπάρμπεκιου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 09:28
Ο Χρήστος Γιαννούλης κατά τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ
|skaitv.gr/live

Γιαννούλης: Θα ξαναέλεγα τα ίδια για το μπάρμπεκιου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 09:28

Υπεραμύνθηκε των όσων είπε στη Βουλή με αφορμή το μπάρμπεκιου με χοιρινό κοντά σε δομές προσφύγων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δέχονται απειλές.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ και σε ερώτηση για το αν θα ξανάλεγε όσα είπε στη Βουλή περί «σαδισμού και κτηνωδίας» απάντησε κατηγορηματικά: «Όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Με την ίδια ακριβώς διατύπωση, αλλά στην πλήρη ανάπτυξη της».

Δεν μίλησα ποτέ για απαγόρευση του χοιρινού, είπε.

Ακόμη, υποστήριξε ότι κινήσεις όπως αυτή που έχει προαναγγελθεί για την Κυριακή έξω από τη δομή των Διαβατών, σύμφωνα με το νόμο Καστανίδη αποτελούν ποινικό αδίκημα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που υποκινούν τη ρατσιστική βία.

Στην παρατήρηση ότι ενδεχομένως με τη δήλωσή του να μεγαλοποίησε τη συμπεριφορά λίγων γραφικών, απάντησε ότι «η γραφικότητα δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα είναι η σπίθα από την οποία θα προκληθεί πυρκαγιά». Η ομάδα που οργάνωνε το μπάρμπεκιου «δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενοι σταρ» και παραδέχθηκαν με κυνισμό αυτό που θέλουν να κάνουν, εξήγησε.

Αποκάλυψε τέλος ότι εκείνος και η σύζυγός του δέχονται απειλές μετά τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...