188
|

Για τον ΟΑΣΑ η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν παρά ένας «θανάσιμος τραυματισμός»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 16:28

Για τον ΟΑΣΑ η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν παρά ένας «θανάσιμος τραυματισμός»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 16:28

Λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών για την 11η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, δρόμοι και ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στο κέντρο της Αθήνας, έμειναν κλειστοί, ενώ υπήρξαν και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις στα δρομολόγια των υπόλοιπων μέσων μαζικής μεταφοράς.

Κατά τη διατύπωση όμως στην επίσημη ανακοίνωση (δείτε τη κάτω) του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) οι αλλαγές αυτές γίνονται «λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό (sic) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου».

 

Το ίδιο επαναλαμβάνεται και στο ηχογραφημένο μήνυμα στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185, προκειμένου να πειστούν όσοι ταλαιπωρούνται εξαιτίας του αποκλεισμένου κέντρου, ότι το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 δεν υπήρξε καμία δολοφονία, αλλά ήταν απλά ένας «θανάσιμος τραυματισμός».

Ούτε λόγος βέβαια για την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης που φαίνεται ότι πέρασε απαρατήρητη από τους υπευθύνους του ΟΑΣΑ.

Ο Eπαμεινώνδας Κορκονέας καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έμεινε 11 χρόνια στη φυλακή (αποφυλακίστηκε στα τέλη Ιουλίου / εδώ). Και όμως, για τους υπεθύνους  του ΟΑΣΑ η δολοφονία του 15χρονου μαθητή δεν ήταν παρά ένας «θανάσιμος τραυματισμός».  Σαν να γλίστρησε δηλ. ο Αλέξης και να έπεσε…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...