299
Ο Κρις Γουάτς και η σύζυγός του | Instagram

Για τη δολοφονία της συζύγου και των κοριτσιών τους κατηγορείται ο άνδρας από το Κολοράντο

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 08:57
Ο Κρις Γουάτς και η σύζυγός του
|Instagram

Για τη δολοφονία της συζύγου και των κοριτσιών τους κατηγορείται ο άνδρας από το Κολοράντο

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 08:57

Για τον θάνατο της εγκύου συζύγου του και των δύο παιδιών του κατηγορείται και επίσημα ένας άνδρας από το Κολοράντο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κρις Γουάτς, 34 ετών, κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες από πρόθεση και άλλα έξι αδικήματα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του Σάναν ήταν αυτή που έπνιξε τις κόρες τους, τριών και τεσσάρων ετών, όταν της είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Τότε, όπως είπε, εξοργισμένος σκότωσε τη σύζυγό του.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Γουάτς είχε σχέση με μια συνάδελφό του, αν και ο ίδιος το αρνείται.

Φαίνεται ακόμη ότι το ζεύγος είχε οικονομικά προβλήματα και ότι το 2015 είχαν καταθέσει χαρτιά για χρεοκοπία.

Ο Γουάτς με τη σύζυγό και τις κόρες τους (Instagram)

Το πτώμα της γυναίκας, που ήταν έγκυος 15 εβδομάδων, βρέθηκε κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρείας όπου εργαζόταν ο Γουάτς. Τα κοριτσάκια βρέθηκαν μέσα σε δεξαμενές πετρελαίου σε μικρή απόσταση από τη μητέρα τους.

Την περασμένη Δευτέρα η Σάναν Γουάτς επέστρεψε αργά μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της μετά από επαγγελματικό ταξίδι. Τότε ο σύζυγός της της είπε ότι θέλει να αρχίσει τις διαδικασίες για διαζύγιο. Ακολούθησε διάλογος σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ωστόσο ο Γουάτς λέει ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν είδε την μία κόρη του με σημάδια πνιγμού και τη σύζυγό του να  πνίγει την άλλη. Τότε στραγγάλισε και αυτός τη σύζυγό του. Εβαλε τα πτώματα στο αυτοκίνητό του και τα πήγε στην πετρελαϊκή εταιρεία.

Την άλλη ημέρα άρχισαν να υπάρχουν υποψίες για την τύχη της γυναίκας του όταν δεν εμφανίστηκε σε ιατρικό ραντεβού ενώ το αυτοκίνητό της ήταν στο σπίτι της.

Η αστυνομία πήγε στην κατοικία του Γουάτς αλλά δεν βρήκε ύποπτα σημάδια.

Την άλλη ημέρα, την Τετάρτη, ο Γουάτς βγήκε στην τηλεόραση και παρακάλεσε για την ασφαλή επιτροπή της γυναίκας του και των κοριτσιών.