164
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στην ορκωμοσία του πρώτου | Intimenews

Για ψάρι στον Σχοινιά εν μέσω… ελληνοτουρκικής κρίσης πήγε ο υπουργός Αμυνας

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2019, 18:48
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στην ορκωμοσία του πρώτου
|Intimenews

Για ψάρι στον Σχοινιά εν μέσω… ελληνοτουρκικής κρίσης πήγε ο υπουργός Αμυνας

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2019, 18:48

Διαφορετική άποψη από τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να έχει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Δεν εξηγείται αλλιώς, το γεγονός ότι ένα 24ωρο μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, το παιχνίδι εντυπώσεων του Μαξίμου, και τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι οι Ελληνες πρέπει… να αισθάνονται ασφαλείς, ο υπουργός προτίμησε να πάει με την παρέα του στον Σχοινιά για να φάει ψάρι και όχι να κλειστεί στο γραφείο του στο Πεντάγωνο _ όπως μετέδωσε το One Channel.

Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Αιγαίο φαίνεται πως εντάσσεται στο «παιχνίδι διάσωσης» του κ.  Τσίπρα ενόψει των εθνικών εκλογών. Κανείς από τον κυβερνητικό μηχανισμό δεν μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους που έκαναν τόσο αναγκαία τη σύγκληση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Αμυνας, τόσο πριν από τη συνεδρίαση στο Μαξίμου, όσο και μετά.

Το πιθανότερο είναι ότι ο υπουργός, ως πολύπειρο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτιμά αλλιώς τον βαθμό έντασης στα ελληνοτουρκικά σε σχέση με τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...