194
|

Για πέμπτη φορά πρόεδρος της ΕΑΕΕ ο Αλ. Σαρρηγεωργίου

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2021, 13:37

Για πέμπτη φορά πρόεδρος της ΕΑΕΕ ο Αλ. Σαρρηγεωργίου

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2021, 13:37

Με την επανεκλογή του Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου για πέμπτη φορά στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. για τη διετία 2021 – 2022 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

«Αποτελεί τιμή μου η ανανέωση της θητείας μου ως Προέδρου της ΕΑΕΕ για μία ακόμα διετία. Ευχαριστώ τους συνάδελφους μου στην Ένωση για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο κ. Σαρρηγεωργίου και προσδιόρισε τους στόχους του ΔΣ για την επόμενη διετία: «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι έτοιμο να συνεχίσει το έργο της ΕΑΕΕ προς όφελος του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης και βέβαια της κοινωνίας και της οικονομίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διεκδίκηση θεσμικού τύπου ρυθμίσεων και κινήτρων που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των πολιτών στην ασφάλιση».

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου παραμένει στο τιμόνι της ΕΑΕΕ για τα επόμενα δύο χρόνια

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕΕ είναι το εξής: Πρόεδρος: Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος: Σταύρος Κωνσταντάς, Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Δημητρίου, Ταμίας: Δημήτριος Ζορμπάς, Μέλη: Νικόλαος Αντιμησάρης, Κυριάκος Αποστολίδης, Παναγιώτης Βαγιάκος, Γεώργιος Ζάχος, Giuseppe Zorgno, Ιωάννης Καντώρος, Αναστάσιος Κασκαρέλης, Χρήστος Κάτσιος, Ιωάννης Λαπατάς, Γεώργιος Μθνέττας, Φιλίππα Μιχάλη, Ερρίκος Μοάτσος, Ιωάννα – Μαρία Πολιτοπούλου, Κάρολος Σαΐας, Νικόλαος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...