150
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο, σε φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Instagram | Instagram.com/alexis_georgoulis_

Γεωργούλης για YFSF: Κανένα θέμα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 17:01
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο, σε φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Instagram
|Instagram.com/alexis_georgoulis_

Γεωργούλης για YFSF: Κανένα θέμα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 17:01

Καθόλου ασυνήθιστη δεν είναι η παράλληλη εργασία μεταξύ των ευρωβουλευτών: αυτή τη θέση επανέλαβε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης δικαιολογώντας τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου «Your Face Sounds Familiar».

Μιλώντας το Σάββατο στον ΑΝΤ1 (που θα μεταδίδει και το YFSF) είπε ότι εκλέχθηκε ευρωβουλευτής ως ηθοποιός ενώ υπενθύμισε ότι οι δυο στους τρεις ευρωβουλευτές ασκούν παράλληλα το επάγγελμά τους.

Ξεκαθάρισε ότι στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε κανένα θέμα για την συμμετοχή του  αλλά ούτε και ενόχληση από την ηγεσία του κόμματος.

Οσο για τη δική του παρουσία στην ευρωβουλή, είπε ότι στόχος του ήταν να ασχοληθεί με τον πολιτισμό και την τέχνη, θέματα που έρχονται σε δεύτερη μοίρα, παρά το γεγονός ότι είναι καταλύτης που μπορεί να φέρει λύσεις σε πολλά θέματα.

Το σόου αναμένεται να αρχίσει να μεταδίδεται στις αρχές Φεβρουαρίου. «Είναι από τις καλύτερες εκπομπές, κρατάει ένα επίπεδο και είναι για όλη την οικογένεια», είπε σχετικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...