182
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη | IntimeNews

Γεροβασίλη: Η υπουργοποίηση Πλεύρη μας κάνει διεθνώς ρεζίλι

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2021, 14:48
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη
|IntimeNews

Γεροβασίλη: Η υπουργοποίηση Πλεύρη μας κάνει διεθνώς ρεζίλι

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2021, 14:48

Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή την τοποθέτηση του Θάνου Πλεύρη στη θέση του υπουργού Υγείας, εξαπέλυσε το Σάββατο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Δεν μπορεί να θεωρείται ότι μπορεί να υπερασπίσει την υγεία στην Ελλάδα ένας άνθρωπος που δεν αγαπά τους ανθρώπους» σχολίασε για να συμπληρώσει: «Έχει κάνει δηλώσεις για τους μετανάστες, που δεν θέλω να επαναλάβω. Είναι ντροπή και έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι με την υπουργοποίηση Πλεύρη» πρόσθεσε η κυρία Γεροβασίλη.

Τον Θάνο Πλεύρη υπερασπίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος όπως είπε, και ο ίδιος έχει κάποιες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές με τον υπουργό Υγείας.

«Άλλο έχω διαφορετική άποψη και άλλο να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς» είπε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για κάποιες ιδεολογικές αποχρώσεις που έχει ο κ. Πλεύρης έχω κι εγώ διαφορετικές απόψεις. Άλλο αυτό και άλλο να κατηγορείται ένας συνάδελφος που έγινε υπουργός Υγείας, που είναι ένα υπουργείο που κατεξοχήν ο υπουργός πρέπει να αγαπά τους ανθρώπους, ότι δεν αγαπά τους ανθρώπους. Είναι συνάδελφος μου και για λόγους fair play γιατί είμαστε στην ίδια εκλογική περιφέρεια, πρέπει να τον υποστηρίξω» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...