216
Ο Παύλος Γερουλάνος μιλά στο συνέδριο | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γερουλάνος στο συνέδριο: «O,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2019, 14:33
Ο Παύλος Γερουλάνος μιλά στο συνέδριο
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γερουλάνος στο συνέδριο: «O,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2019, 14:33

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε στην τοποθέτησή του στο 11ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ, να το μετατρέψουμε σε μια μικρή σφραγίδα στα συρτάρια ενός λογιστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος, εξαπολύοντας πυρά κατά της ηγεσίας για τις συνεδριακές διαδικασίες που προώθησε.

Αναφερόμενος δε στο ψήφισμά του, μίλησε για «2.000 φωνές που λένε “φτάνει πια”, περισσότερες από αυτές που καταφέρατε να κινητοποιήσετε στο συνέδριο».

«Σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα, αύριο όλοι ΠΑΣΟΚ θα είμαστε εκεί έξω. Στις επόμενες εκλογές, ΠΑΣΟΚ θα λέει ότι είναι ακόμη και η ηγεσία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη θέση ότι «χωρίς το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ μπαίνει στις όχθες που χάραξε το Ποτάμι».

Μίλησε  ευθέως για ανάγκη αλλαγής ηγεσίας, «όχι για προσωπικές φιλοδοξίες», όπως ανέφερε, αλλά γιατί «μια ηγεσία πρέπει να συνθέτει και όχι να διχάζει. Σήμερα τέτοια ηγεσία δεν έχουμε», υπογράμμισε επιτιθέμενος ευθέως στη Φώφη Γεννηματά.

«Ψηφίστε ό,τι θέλετε, άλλωστε δεν υπάρχει απαρτία», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος θέτοντας και ζήτημα αν το παρόν συνέδριο νομιμοποιείται να λάβει αποφάσεις, λόγω χαμηλής συμμετοχής

«Ο,τι και να θάψετε σήμερα εδώ μέσα, θα αναστηθεί αύριο εκεί έξω. Σήμερα επιλέγετε από ποια μεριά της ιστορίας θα είστε. Από αυτούς που το έθαψαν ή από αυτούς που το αναγέννησαν», πρόσθεσε.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του κ. Γερουλάνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...