219
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεννηματά κατά Τσίπρα για τις παροχές: Πήρατε δέκα και δίνετε ένα

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 22:34
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεννηματά κατά Τσίπρα για τις παροχές: Πήρατε δέκα και δίνετε ένα

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 22:34

Επίθεση κατά των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, εκφράζοντας την λύπη της για την εικόνα «πεζοδρομίου» στη Βουλή.

«Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά δεν θα επιτρέψουμε η ΝΔ να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις ευρωεκλογές» επισήμανε.

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είστε οι δύο όψεις της συντήρησης. Μην πληγώνετε την αξιοπρέπεια της πολιτικής. Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και, επιτιθέμενη στον πρωθυπουργό, είπε: «Ο κ. Τσίπρας ήρθε να ζητήσει τη στήριξη της παρδαλής περιστασιακής πλειοψηφίας του».

«Είναι μια κυβέρνηση σε αποδρομή, αριστερή στα λόγια, δεξιά στην πράξη. Με τις επιλογές τους καταδικάζουν την ελληνική οικονομία σε αργό θάνατο» σχολίασε, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους χειρισμούς του στα εθνικά θέματα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, ενώ στην οικονομία, παρέδωσε την Ελλάδα στην επιτροπεία με δυσβάσταχτους όρους.

Αναφερόμενη στον αρχηγό της ΝΔ, δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε τη συζήτηση, «γιατί βρήκε την ευκαιρία να κρατήσει ζωντανό τον ετοιμόρροπο fake δικομματισμό».

Εν συνεχεία μίλησε για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας: «Μπροστά στο φάσμα της ήττας ανασύρατε τα περίφημα θετικά μέτρα. Οι πολίτες χρειάζονται και το τελευταίο ευρώ που τους πήρατε. Αλλά πήρατε δέκα και δίνετε ένα και δίνετε ως ενέχυρο στους δανειστές τα λεφτά που πήρατε με αφαίμαξη από τους Έλληνες πολίτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...