348
|

Γεννηματά για Λοΐζου: Ηταν γνωστό ποια ήταν, δεν το γνώριζε ο Τσίπρας;

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2019, 13:52

Γεννηματά για Λοΐζου: Ηταν γνωστό ποια ήταν, δεν το γνώριζε ο Τσίπρας;

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2019, 13:52

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή της Μυρσίνης Λοΐζου ως υποψήφια για τις ευρωεκλογές, άσκησε η Φώφη Γεννηματά, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις που οδήγησαν στην παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την αρχή είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στις αναρτήσεις της κ. Λοΐζου στα social media, για την τρομοκρατία και τις βόμβες μολότοφ. «Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; Ηταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν», συμπλήρωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Open.

Η κυρία Γεννηματά επιτέθηκε και στον Πάνο Σκουρλέτη, για τις δηλώσεις του για επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Ζούμε το άκρων άωτο του θράσους. Δεν εκπλήσσομαι με αυτά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πάρει στελέχη από το ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι δεν την ανησυχεί, γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα. «Έχουμε συσπείρωση και βλέπουμε ένα προοδευτικό ρεύμα σε ολόκληρη την χώρα. Υπάρχει ένας πολιτικός-ιδεολογικός αχταρμάς στην κυβέρνηση. Δεν φοβάμαι διαρροές. Για κάθε ένας που χάνεται, άλλοι 1.000 έρχονται. Το ζω και το βλέπω», συμπλήρωσε.

Οσο για το αν βλέπει σύντομα εκλογές, η κυρία Γεννηματά ανέφερε: «Ο Τσίπρας δεν θέλει να κουνηθεί από την καρέκλα του. Χθες έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές. Τίποτα δεν τους βγαίνει. Να ορίσουν τώρα ημερομηνία εκλογών. Δεν βάζω πήχη το τι ποσοστό θα πάρουμε στις εκλογές. Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές».

Για την επόμενη μέρα των εκλογών και πιθανών συγκυβέρνηση με κάποιο κόμμα, υπογράμμισε: «Οι άλλοι πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό το τι θα κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές. Εμείς ως ΚΙΝΑΛ έχουμε το σχέδιο Ελλάδα.Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας. Αυτοί όμως δεν έχουν πει τι θα πράξουν ακόμα. Δεν θα γίνουμε μέρος των προβλημάτων. Θέλουμε λύση».

Τέλος, αναφερόμενη στο έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ (30-31 Μαρτίου) η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι «πρέπει να ενεργήσουμε ως ενιαίο κόμμα. Όλοι πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι. Να έχουμε ενότητα και ευθύνη. Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή, είναι η κινητήρια δύναμη του ΚΙΝΑΛ. Ο ήλιος θα είναι στα ευρωψηφοδέλτια μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...