147
Η Φώφη Γεννηματά, που συνοδεύεται από την Κατερίνα Μπατζελή, ενημερώνεται για την κατάσταση στην περιοχή από τον δήμαρχο της περιοχής | Twitter/FofiGennimata

Γεννηματά: Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε σε όσους δοκιμάζονται από την πυρκαγιά

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 14:51
Η Φώφη Γεννηματά, που συνοδεύεται από την Κατερίνα Μπατζελή, ενημερώνεται για την κατάσταση στην περιοχή από τον δήμαρχο της περιοχής
|Twitter/FofiGennimata

Γεννηματά: Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε σε όσους δοκιμάζονται από την πυρκαγιά

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 14:51

Την συμπαράστασή της σε όσους δοκιμάζονται από την πυρκαγιά στην Εύβοια εξέφρασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η οποία επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές.

Σε δήλωσή της σημείωσε ακόμη ότι «θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα» γιατί οι κάτοικοι χρειάζονται τη συνδρομή όλων για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πυρκαγιας.

Οπως τόνισε η κυρία Γεννηματά: «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή.

» Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή τη φορά και γι’ αυτό οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.

» Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα, αφού σβήσει η πυρκαγιά, γιατί θέλουμε να συνδράμουμε τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις, τα αποτελέσματα όλης αυτής της καταστροφής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...