242
Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Θεσσαλονίκη | IntimeNews

Γεννηματά από Θεσσαλονίκη: «Θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 21:51
Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Θεσσαλονίκη
|IntimeNews

Γεννηματά από Θεσσαλονίκη: «Θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 21:51

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη απευθύνει το βράδυ της Τετάρτης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Φώφη Γεννηματά, η οποία νωρίτερα επισκέφθηκε την Έδεσσα και συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες αλλά και εργαζόμενους σε συνεταιρισμούς, ξεδίπλωσε το πρόγραμμα «Ελλάδα» του Κινήματος Αλλαγής.

Με κύριο σύνθημα «Η λογική επιστρέφει στη χώρα, στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών, η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος» η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να τιμωρήσουν «την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης» και παράλληλα να μην επιτρέψουν «την παλινόρθωση της Δεξιάς».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε ότι το κόμμα της είναι εγγύηση «σε μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε έναν ανεύθυνο και αχαλίνωτο ΣΥΡΙΖΑ» και σημαίνει «ομαλότητα και πολιτική σταθερότητα στη χώρα». Επεσήμανε επίσης ότι το δίλημμα των εκλογών «δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες».

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε πως «ως υπεύθυνη αντιπολίτευση και όσο περνάει από το χέρι μας, θα αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης, κάθε απόπειρα που θα βλάψει την πολιτική ομαλότητα και θα θέσει σε κίνδυνο εθνικά και δημοκρατικά κεκτημένα».

Περιέγραψε εκ νέου τα «κρίσιμα εθνικά θέματα» όπου μπορεί να υπάρξει συνεννόηση: στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, στη συνταγματική αναθεώρηση, σε προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, στην επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας, δεσμεύσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου το ΚΙΝΑΛ, όπως είπε «θα συμβάλλει θετικά και ουσιαστικά, γιατί εμείς την εθνική συνεννόηση την πιστεύουμε και την εννοούμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...