183
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο βήμα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεννηματά: Απαράδεκτο που η κυβέρνηση έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 20:56
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο βήμα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεννηματά: Απαράδεκτο που η κυβέρνηση έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 20:56

«Απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους», τόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα κι υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν να διαλυθεί το συλλαλητήριο.

Σε ότι αφορά στη διαγραφή Θεοχαρόπουλου από το Κίνημα Αλλαγής εξήγησε ότι στην πραγματικότητα «η ψήφος στις Πρέσπες είναι ψήφος στήριξης της κυβέρνησης».

«Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται την πλειοψηφία, ώστε να μη θολώνει το μήνυμα» προσέθεσε, επισημαίνοντας πως «αν όντως έχει υπάρξει συμφωνία Τσίπρα – Θεοχαρόπουλου, αυτό θα φανεί, καθώς πλησιάζουν εκλογές».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου υπενθύμισε ότι «ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν έδωσε εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς».

Σε ότι αφορά στο έκτακτο συνέδριο εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα.

«Η ευθύνη μου είναι ότι έκανα πίσω και δέχθηκε το αίτημα για πολυκομματικό φορέα», τόνισε, καταλήγοντας πως «έχει έρθει η ώρα για όλα τα κόμματα που συμμετείχαν, να κάνουν ένα βήμα πίσω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...