233
Ετοιμοι να δείξουν τους μυς τους... α λα Πούτιν φαίνονται ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τζάστιν Τριντό στη φωτογράφιση των ηγετών των G7 και της ΕΕ | REUTERS/Jonathan Ernst

G7: «Να τους δείξουμε τους μυς μας» – οι ηγέτες χλεύασαν τον γυμνόστηθο Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 11:28
Ετοιμοι να δείξουν τους μυς τους... α λα Πούτιν φαίνονται ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τζάστιν Τριντό στη φωτογράφιση των ηγετών των G7 και της ΕΕ
|REUTERS/Jonathan Ernst

G7: «Να τους δείξουμε τους μυς μας» – οι ηγέτες χλεύασαν τον γυμνόστηθο Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 11:28

Κάποτε χλεύαζαν τον Ντόναλντ Τραμπ για τις ατελείωτες συνεντεύξεις Τύπου, τώρα ήρθε η σειρά του Βλαντίμιρ Πούτιν: οι ηγέτες των G7 με μπροστάρη τον καλαμπουρτζή Μπόρις Τζόνσον και συνοδό του τον Τζάστιν Τριντό, κορόιδεψαν τον ρώσο πρόεδρο για τις πολλές ημίγυμνες φωτογραφίες του από διακοπές του στη Σιβηρία, που έδινε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο, προβάλλοντας έτσι την εικόνα ενός «σκληρού» γυμνασμένου άνδρα.

Στη συνάντησή τους στις βαυβαρικές Αλπεις, οι ηγέτες των επτά πλούσιων χωρών, στα λίγα λεπτά που διαρκεί η φωτογράφισή τους πριν ξεκινήσουν τη σύσκεψή τους, αστειεύθηκαν για τους θωρακικούς μυς του Πούτιν.

Μπροστά στις κάμερες, ο βρετανός πρωθυπουργός ρώτησε τους υπόλοιπους αν πρέπει να βγάλουν τα σακάκια και τα πουκάμισά τους για να φανούν και οι δικοί τους μυς: «Πρέπει όλοι να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν», είπε προκαλώντας γέλια στο τραπέζι των συσκέψεων. «Να του δείξουμε τους δικούς μας μυς»

«Γυμνόστηθη ιππασία», πρότεινε ο Τριντό, αναφερόμενος σε παλιότερη ανάλογη φωτογράφιση του Πούτιν.

«Ναι, η ιππασία είναι το καλύτερο», απάντησε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η μοναδική γυναίκα στο τραπέζι.

Ο ρώσος πρόεδρος έχει φωτογραφηθεί να κάνει ιππασία γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας γυαλιά ηλίου, καπέλο, στρατιωτικό παντελόνι και χρυσή αλυσίδα. Το 2010, άλλαξε… σπορ, όταν φωτογραφήθηκε, ημίγυμνος πάντα, να κυνηγά με καραμπίνα, να κολυμπά, να ψαρεύει και να κάνει ηλιοθεραπεία παρέα με τον φίλο του, υπουργό Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...