229
Η στιγμή του «εις υγείαν»: ο Τραμπ με κρύσταλλο (που μπορεί να περιέχει και κάποια «κόλα») και ο Πούτιν με κούπα (που περιέχει τσάι, όπως λέει το Κρεμλίνο) | G20 Osaka Summit Photo/Handout via Reuters

G20: Ο Πούτιν πήγε με το δικό του κύπελλο στο δείπνο των ηγετών!

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 22:30
Η στιγμή του «εις υγείαν»: ο Τραμπ με κρύσταλλο (που μπορεί να περιέχει και κάποια «κόλα») και ο Πούτιν με κούπα (που περιέχει τσάι, όπως λέει το Κρεμλίνο)
|G20 Osaka Summit Photo/Handout via Reuters

G20: Ο Πούτιν πήγε με το δικό του κύπελλο στο δείπνο των ηγετών!

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 22:30

Πίνει τσάι – πού είναι το περίεργο; Αλλά επί υπαρκτού σοσιαλισμού ήταν και Καγκεμπίτης – αυτό πια και αν δεν είναι περίεργο. Ετσι λαμβάνει μέτρα προστασίας που οι άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν ή τα λοιδορούν. Δεν πειράζει. Αυτοί (κάποτε) θα χάσουν.

Διότι όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν κουβαλάει μαζί του στην Ιαπωνία το φλιτζάνι του, μάλλον ξέρει τι κάνει – δεν είναι έτσι; Και χούγια απλώς να έχει ο άνθρωπος, πάλι ξέρει τι κάνει.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έφερε τη δική του κούπα στο δείπνο της Οσάκα με το οποίο έκλεισε η πρώτη ημέρα της Συνόδου των G20. Τσουγκρίζοντας την κούπα του με τα κρύσταλλα των υπολοίπων παρακαθημένων προκάλεσε σχόλια – ακόμη και στο Ιντερνετ.

Και τις απορίες έλυσε αναγκαστικώς ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων: «Αυτό γίνεται διότι πίνει τσάι συνεχώς με αυτό το κύπελλο».

Στο δείπνο των ηγετών ο ρώσος πρόεδρος απαθανατίστηκε ενώ έπινε από τη δική του κούπα, μια λευκή ισοθερμική, την ώρα που οι ομόλογοί του, που κάθονταν κοντά του, κρατούσαν άλλα ποτήρια.

Στις εικόνες που κατέγραψαν τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν να τσουγκρίζει από απόσταση με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο καθένας τους καθόταν δίπλα στον οικοδεσπότη της G20, τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε.

Τα πλάνα έκαναν αμέσως τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να διερωτώνται, σε σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό ύφος, εάν ο ρώσος πρόεδρος φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...