189
Ο Γιάννης Σγουρός (φωτογραφία αρχείου) | Menelaos Myrillas / SOOC

Γ. Σγουρός: «Να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής πριν από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2018, 20:29
Ο Γιάννης Σγουρός (φωτογραφία αρχείου)
|Menelaos Myrillas / SOOC

Γ. Σγουρός: «Να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής πριν από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2018, 20:29

Ως αυτονόητο αναγκαίο συνοδό έργο υποδομής που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την απρόσκοπτη συγκοινωνιακή κάλυψη της περιοχής χαρακτήρισε ο Γιάννης Σγουρός την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Στην τοποθέτησή του ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου πρέπει να ενταχθεί αρμονικά στον ιστό του δήμου, πράγμα στο οποίο συμβάλλει το συγκεκριμένο έργο γι’ αυτό και η παράταξή του γνωμοδότησε θετικά επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, σύμφωνα και με την υπηρεσιακή εισήγηση.

Ο Γ. Σγουρός επέκρινε τη διοίκηση της Περιφέρειας για πολύμηνη καθυστέρηση στην έγκριση της μελέτης και για το γεγονός ότι χρειάστηκε για άλλη μια φορά η συνδρομή της αντιπολίτευσης (5 σύμβουλοι της παράταξης Δούρου καταψήφισαν και αρκετοί απουσίαζαν) για να δοθεί το «πράσινο φως» στη σχετική ΜΠΕ του έργου, που συνδέεται άμεσα με την κατασκευή του γηπέδου και την αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Στην ίδια συνεδρίαση και με αφορμή ακόμη μία ανάρμοστη συμπεριφορά μέλους της πλειοψηφούσας παράταξης που εκτόξευσε λάσπες και συκοφαντίες κατά πάντων, ο Γ. Σγουρός έκανε λόγο για θεσμικές εκτροπές υπό την ανοχή του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.