181
Από αριστερά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο Γιάννης Μώραλης |

Γ. Σγουρός και Γ. Μώραλης στις σκυταλοδρομίες Βίκος Street Relays στο Πασαλιμάνι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 10:23
Από αριστερά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο Γιάννης Μώραλης
|

Γ. Σγουρός και Γ. Μώραλης στις σκυταλοδρομίες Βίκος Street Relays στο Πασαλιμάνι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 10:23

Το «παρών» σε μια σημαντική αθλητική πρωτοβουλία που προάγει τον μαζικό αθλητισμό στο Πασαλιμάνι έδωσε ο Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο της οποίας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Πρόκειται για το αθλητικό φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays» το οποίο διοργανώνει ο δήμος Πειραιά για 6ησυνεχόμενη χρονιά και πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη.

Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Μώραλης παρακολούθησαν την εκδήλωση, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις για το αύριο του Πειραιά και τους τρόπους συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε έκθεση Κρητικών και άλλων τοπικών γεύσεων και προϊόντων, που διεξάγεται περιμετρικά στο Πασαλιμάνι όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς αλλά και με εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον δήμο Πειραιά γι’ αυτές τις όμορφες και ξεχωριστές εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και προσφέρουν νότες απόδρασης από την καθημερινότητα στους πολίτες. Η επόμενη μέρα για την Αττική οφείλει να βρει όλες τις δυνάμεις ενωμένες ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα. Ο Πειραιάς κατέχει δεσπόζουσα θέση στην προσπάθεια να επαναφέρουμε στην Αττική την κανονικότητα» σημείωσε σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...