229
Ο Σπήλιος Κρικέτος στις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στο Mega | YouTube/ΜegaTV

Γ.Γ. Ενωσης Αστυνομικών Δυτ. Αττικής: Ντροπιαστική η εικόνα των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 09:48
Ο Σπήλιος Κρικέτος στις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στο Mega
|YouTube/ΜegaTV

Γ.Γ. Ενωσης Αστυνομικών Δυτ. Αττικής: Ντροπιαστική η εικόνα των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 09:48

Ντροπιαστικές χαρακτήρισε τις εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος.

«Δεν ξέρω τι προηγήθηκε και δεν με ενδιαφέρει. Μένω στην εικόνα του ξυλοδαρμού που προσβάλλει και ντροπιάζει όλους τους αστυνομικούς. Αποστολή μας δεν είναι να είμαστε έτσι. Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Αυτό που έγινε είναι ντροπή. Ελπίζω η ηγεσία της Αστυνομίας να κόψει ποπούς σήμερα. Αυτές δεν είναι εικόνες Αστυνομίας, είναι αλητείας», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Κρικέτος μιλώντας στο Μega.

«Eχουμε και εμείς παιδιά που βγαίνουν στον δρόμο και μπορεί να ξεχάσουν να στείλουν το SMS. Δεν θα τα ξυλοφορτώσουμε. Και φταίνε και οι επικεφαλής αυτών των αστυνομικών. Ο,τι και να έκανε ο πολίτης δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες», υπογράμμισε ο γ.γ. της Ενωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής.

«Οσοι επιχειρούν να δικαιολογήσουν αυτή την καταστολή και τη βία», πρόσθεσε, «να σκεφτούν τι θα έκαναν αν ήταν στην ίδια θέση το παιδί τους».

Στις δηλώσεις του στο Μega, o κ. Κρικέτος επεσήμανε εξάλλου ότι το γκλοπ που με το οποίο ξυλοκόπησε ο αστυνομικός τον πολίτη στη Νέα Σμύρνη ήταν μεταλλικό, κάτι που –όπως τόνισε– απαγορεύεται.

«Οταν βλέπει ο πολίτης τον αστυνομικό πρέπει να νιώθει ασφάλεια και όχι τρόμο», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του συνδικαλιστικού εκπροσώπου των αστυνομικών, ενώ κάποια στιγμή, συμπλήρωσε, θα πρέπει να έχουν αποτέλεσμα και οι ΕΔΕ που διατάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ. (χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...