278
Η Αθήνα, μέσω του δημάρχου της, εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα! | George Zachos / SOOC

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 21:53
Η Αθήνα, μέσω του δημάρχου της, εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα!
|George Zachos / SOOC

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 21:53

Χριστουγεννιάτικο χρώμα έχει από το βράδυ της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου η πλατεία Συντάγματος.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας φωταγωγήθηκε. Στην γιορτινή, πλέον, πλατεία βρέθηκε αρκετός κόσμος για να φωτογραφηθεί κάτω από το δέντρο. Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης έστειλε από το Σύνταγμα το μήνυμά του για Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Το φωτεινό δέντρο από μακριά…

«Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα, με την επίσημη φωταγώγηση, μήνυμα γιορτής, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας! Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί έχουμε ετοιμάσει για την πόλη μας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ένα πρόγραμμα γεμάτο αγάπη, με οδηγούς μας τους αγγέλους.

»230 εκδηλώσεις, εντελώς δωρεάν για τις επόμενες 30 ημέρες, μεταμορφώνουν την κάθε γειτονιά της μεγάλης μας πόλης, σε πόλη των αγγέλων και μας καλούν να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών.

Ευκαιρία για νεαρά ερωτευμένα ζευγάρια να απολαύσουν την γιορτινή Αθήνα

»Πίσω από τα όμορφα πράγματα λοιπόν που έχουμε ετοιμάσει, υπάρχει μία ομάδα που δουλεύει σκληρά αλλά με κέφι, για μεγάλο διάστημα, προκειμένου όλοι μας να νιώσουμε τη μαγεία των εορτών. Τους ευχαριστώ.

»Σας καλώ να περπατήσετε στο κέντρο και στις γειτονιές, να συμμετάσχετε κι εσείς και τα παιδιά σας σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις θέλετε και μπορείτε, να νιώσετε το πνεύμα των ημερών.

Αρκετοί νέοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος

»Χρονιά θα αλλάξουμε και φέτος στο Θησείο, κάτω από τη μοναδική εικόνα της φωτισμένης Ακρόπολης, συντροφιά με εκλεκτούς καλλιτέχνες. Να είστε εκεί!

»Εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Ειρήνη και Ελπίδα! Καλές Γιορτές!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...