326
Ανδρες της Σήμανσης ερευνούν εξονυχιστικά το σημείο γύρω από το διαμέρισμα | Intimenews/Καπάνταης Δημήτρης

Φρίκη στο Χαλάνδρι: Πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:15
Ανδρες της Σήμανσης ερευνούν εξονυχιστικά το σημείο γύρω από το διαμέρισμα
|Intimenews/Καπάνταης Δημήτρης

Φρίκη στο Χαλάνδρι: Πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:15

Η έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία οδήγησε τους αστυνομικούς στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε πτώμα ανδρός σε προχωρημένη σήψη, το βράδυ της Πέμπτης.

Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας 64χρονος, που όλα δείχνουν ότι ήταν το θύμα. Διέμενε εκεί με τη γερμανίδα σύντροφό του, η οποία αναζητείται.

Η δυσοσμία άργησε να γίνει αντιληπτή επειδή το πτώμα ήταν σφιχτά τυλιγμένο με σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σχοινιά.

Η σύντροφος του 64χρονου, που συζούσε μαζί του στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι, συγκεντρώνει τις υποψίες των Αρχών, που προσπαθούν να βρουν τα πλήρη στοιχεία της για την εντοπίσουν.

Ερευνα της Σήμανσης στο διαμέρισμα – Intimenews/Καπάνταης Δημήτρης

Την Παρασκευή, διενεργείται νεκροτομή στο θύμα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο.

Η σορός φαινόταν να φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι, ωστόσο και αυτό δεν ήταν απόλυτα ανιχνεύσιμο κατά την αυτοψία, λόγω της κατάστασης της σορού.

Οι Αρχές έχουν καλέσει τον αδερφό του 64χρονου ενοικιαστή του διαμερίσματος και τα παιδιά του που ζουν στο εξωτερικό, να δώσουν γενετικό υλικό για να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα αν όντως πρόκειται για αυτόν.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης – Intimenews/Καπάνταης Δημήτρης

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει τη ληστεία ως κίνητρο, καθώς δεν φαίνεται να λείπει κάτι από το σπίτι, να έχει παραβιαστεί είσοδος ή να έχει ερευνηθεί ο χώρος.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 64χρονο τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε χάσει τα ίχνη του ζευγαριού τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Μαζί του είχαν χάσει τα ίχνη του 64χρονου, συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, χωρίς όμως, να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Η Αστυνομία απέκλεισε το σημείο, το βράδυ της Πέμπτης – Intimenews/Καπάνταης Δημήτρης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...