186
Αστυνομικοί ερευνούν σε κάδους για ίχνη του άνδρα που εξαφανίστηκε | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Σκότωσα και πέταξα τον νονό μου στα σκουπίδια!»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2019, 16:33
Αστυνομικοί ερευνούν σε κάδους για ίχνη του άνδρα που εξαφανίστηκε
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Σκότωσα και πέταξα τον νονό μου στα σκουπίδια!»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2019, 16:33

Μπροστά στο ενδεχόμενο δολοφονίας βρίσκεται η αστυνομία που ερευνά την εξαφάνιση ενός άνδρα 52 ετών από τα Πετράλωνα. Συγγενής του έχει δηλώσει ότι τον σκότωσε και ότι πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια, χωρίς για την ώρα να έχει βρεθεί τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θαμώνες καφενείου είπαν σε αστυνομικούς ότι ο 52χρονος έχει να εμφανιστεί εδώ και κάποιες ημέρες και ανησυχούν για την υγεία του.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία του, όπου διέμενε μαζί με τον βαφτισιμιό του. Εκεί τους άνοιξε την πόρτα ένας 21χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε την αποτρόπαιη πράξη του.

Ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε ίχνη αίματος στα χέρια του, ενώ εντοπίστηκαν και μέσα στο σπίτι.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 21χρονος παραδέχτηκε ότι έσφαξε τον νονό του, τον κομμάτιασε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Το protothema.gr αναφέρει ότι η μητέρα του 21χρονου, όταν ρωτήθηκε πού μπορεί να είναι ο άνδρας απάντησε ότι θα τον σκότωσε ο γιος της.

Ως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια ένδειξη για το πού είναι ο 50χρονος. Ο νεαρός είπε ότι διέπραξε το έγκλημα Πέμπτη και από την μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Ο 21χρονος έχει προσαχθεί και ανακρίνεται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...