445
Θα δούμε ξανά την παρέα στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη; Η Τζένιφερ Ανιστον έχει την απάντηση | WARNER BROS. TELEVISION

Friends Reunion 2019: Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί στον φακό για χάρη της Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 17:55
Θα δούμε ξανά την παρέα στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη; Η Τζένιφερ Ανιστον έχει την απάντηση
|WARNER BROS. TELEVISION

Friends Reunion 2019: Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί στον φακό για χάρη της Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2019, 17:55

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί. Η σκέψη εκατομμυρίων φαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς – μίας από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών- περίμεναν πώς και πώς από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, την επανένωση των πέντε φίλων. Και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν…

Το κάστ των «Friends», η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ εμφανίστηκαν και πάλι όλοι μαζί, στην πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Ανιστον στο Ιnstagram που αμέσως έγινε ανάρπαστη από τους ακολούθους της.

Στη φωτογραφία (δείτε τη κάτω) η πάντα λαμπερή ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, ποζάρει μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά,  Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ λε Μπλαν, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, 15 χρόνια μετά το τηλεοπτικό τέλος των «Friends».

«Και τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Ιnstagram. Γεια σου Ιnstagram!» έγραψε στη λεζάντα της ιστορικής – για πολλούς- σέλφι η Ανιστον θέλοντας να γιορτάσει με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο την πρεμιέρα της στον κόσμο του δημοφιλέστατου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να την συγχαρούν, και η συνάδελφός της, Ρις Γουίδερσπουν, που έγραψε περιχαρής κάτω από την ανάρτηση: «YASSSS!!! Welcome to Insta Jen!!!» (Ναι! Καλωσήλθες στο Ιnstagram Tζένιφερ).

Mατ λε Μπλαν, Τζένιφερ Ανιστον και Λίζα Κούντροου σε μία ακόμη φωτογραφία από το reunion

Φωτογραφία από το αναπάντεχο reunion, «ανέβασε» και ο «Ρος» (Ντέιβιντ Σουίμερ), με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ημέρα που βγήκαν στον αέρα «Τα Φιλαράκια».

«Γιορτάζοντας ένα βράδυ Πέμπτης 25 χρόνια πριν. Ευχαριστούμε όλους τους φαν εκεί έξω. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», έγραψε στο μήνυμά του, στέλνοντας την αγάπη του στα υπόλοιπα μέλη της παρέας των «Friends» με τα hashtag των ονομάτων τους και των 25χρονων της σειράς #jenniferaniston #courteneycox #lisakudrow #mattleblanc #matthewperry #FRIENDS25 #STILLTHEREFORYOU’.

Η φωτογραφία της Ανιστον από το reunion των «Friends» έρχεται λίγες ημέρες αφότου μίλησε για το ενδεχόμενο μίας κινηματογραφικής εκδοχής της σειράς.

«Νομίζω οι παραγωγοί μας δεν θα το ήθλελαν, δεν θα μας άφηναν. Κοιτάξτε δεν είναι θέμα δική μας επιθυμίας, γιατί οι φαν το θέλουν τόσο πολύ», είχε δηλώσει προς απογοήτευση όσων ήλπιζαν να ξαναδούν την παρέα, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

«Θα είχε πλάκα. Θα μπορούσαμε να το ξαναφτιάξουμε για μερικά επεισόδια, αλλά δεν πειράζει, ίσως είναι καλύτερα έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», ήταν η απάντηση που είχε δώσει τότε η «Ρέιτσελ», λίγες ημέρες πριν ανεβάσει την φωτογραφία των έξι στο Instagram, ανοίγοντας έτσι ξανά τη συζήτηση για το πόσο πιθανή είναι μία επανένωσή τους στον φακό της (της τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής) κάμερας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...