366
|

Φονικό στην Πέλλα: Η γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:02

Φονικό στην Πέλλα: Η γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:02

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το φονικό στην Κρύα Βρύση Πέλλας, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης επιχείρησε να σκοτώσει εν ψυχρώ μία 20χρονη κοπέλα την οποία«πολιορκούσε» ερωτικά, καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την απόρριψη. Οταν μάλιστα έμαθε ότι η νεαρή θα έφευγε για το Ρεθυμνο ως πρωτοετής φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, θόλωσε, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και εισέβαλε στο σπίτι της οικόγενειάς της, φωνάζοντας : «Θα σε φάω».

Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι ήταν  η 20χρονη, η 22χρονη αδελφή της, ο παππούς και η γιαγιά.

Σε έξαλλη κατάσταση ο 38χρονος άνοιξε πυρ και τότε η γιαγιά μπήκε μπροστά για να προστατέψει την εγγονή της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τα σκάγια του όπλου τραυματίστηκαν επίσης ο παππούς και η 22χρονη αδελφή της κοπέλας.

«Η μικρή δεν σε θέλει, να φύγεις»

Με το που έμαθε ότι η 20χρονη πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης, ο 38χρονος πήγε κατευθείαν στο σπίτι της και τη ζητούσε. Ο πατέρας της κοπέλας τού είπε: «η μικρή δεν σε θέλει, να φύγεις» και τότε εκείνος πήγε στο χωριό του, στο Αγγελοχώρι Ημαθίας πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι της κοπέλας.

Σύμφωνα με φίλους της οικογένειας ο δράστης παρενοχλούσε συστηματικά την 20χρονη κοπέλα και όταν εκείνη τον απέρριψε, πήγε σπίτι της στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Αφού σκότωσε τη γιαγιά της οικόγενειας, ο δράστης απομακρύνθηκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία,  ο πατέρας της 20χρονης και δύο φίλοι του, τού επιτέθηκαν και τον χτύπησαν (δείτε κάτω την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.).

Βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο δράστης μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Γιαννιτσών.Ο πατέρας και οι δύο φίλοι του, ηλικίας 44 και 47 ετών συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...