199
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του Τζώρτζη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για κατάθεση | Intime

Folli Follie: Προσφυγή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για την άρση της προσωρινής κράτησης

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 08:16
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του Τζώρτζη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για κατάθεση
|Intime

Folli Follie: Προσφυγή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για την άρση της προσωρινής κράτησης

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 08:16

Την αποφυλάκισή του ζήτησε με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη για την υπόθεση της Folli Follie.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος διεκδικεί την έξοδό του από τη φυλακή διατυπώνοντας αντιρρήσεις ως προς τους λόγους για τους οποίους ανακρίτρια και εισαγγελέας θεώρησαν επιβεβλημένη την προσωρινή κράτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζώρτζης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κρίθηκαν ύποπτοι για τη διάπραξη νέων αδικημάτων.

Η προσφυγή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου θα κριθεί το επόμενο διάστημα από το δικαστικό συμβούλιο προς το οποίο έχει ήδη διαβιβαστεί η δικογραφία της Folli Follie.

Ο ιδρυτής της εταιρείας και ο γιος του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν απολογηθεί για την υπόθεση του σκανδάλου που συντάραξε την ελληνική επιχειρηματική και χρηματιστηριακή αγορά, όταν στις 4 Μαΐου 2018 το fund Quintessential Capital Management (QCM) προχώρησε στις αποκαλύψεις (δείτε εδώ).

Οι ίδιοι φέρονται ως βασικοί εμπλεκόμενοι και κύριοι ενορχηστρωτές της υπόθεσης παραπλάνησης της επενδυτικής και χρηματιστηριακής κοινότητας, επιφέροντας τεράστιο πλήγμα αξιοπιστίας σε όλη την ελληνική αγορά αλλά και την οικονομία ευρύτερα.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται περίπου 30 κατηγορούμενοι, οικονομικά και διοικητικά στελέχη της εταιρείας, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ασία, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...