153
Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγος του Καίτη | φωτ. αρχείου

Folli-Follie, η ώρα της κρίσης: ενώπιον των δικαστών η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 13:21
Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγος του Καίτη
|φωτ. αρχείου

Folli-Follie, η ώρα της κρίσης: ενώπιον των δικαστών η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 13:21

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών βρέθηκαν το πρωί μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Folli-Follie, από την οικογένεια Κουτσολιούτσου, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας, για τους οποίους ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι κατηγορούμενοι για απάτη με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κλήθηκαν από τους δικαστές να διατυπώσουν τη θέση τους πριν από το Δικαστικό Συμβούλιο, που έχει και τον τελευταίο λόγο για την απόφαση.

Στο Συμβούλιο εμφανίστηκαν ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, καθώς και η πρώην αντιπρόεδρος της Folli Follie Καίτη Κουτσολιούτσου που βρισκόταν στο Χονγκ Κονγκ το τελευταίο διάστημα.

Εκτός από την προφανή επιδίωξη να αποτραπεί έστω και την τελευταία στιγμή ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η εμφάνισή τους αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια να δείξουν ότι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τις δικαστικές αρχές και ότι δεν αποφεύγουν τον έλεγχο των πράξεών τους στη διοίκηση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...