314
Επεξεργασμένες, οι δύο εικόνες που δημοσίευσε η κοπέλα στα social media | Facebook

Διαδικτυακός σάλος από καταγγελία φοιτήτριας για παρενόχληση από ιερέα

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2017, 13:31
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/6/2017 18:58
Επεξεργασμένες, οι δύο εικόνες που δημοσίευσε η κοπέλα στα social media
|Facebook

Διαδικτυακός σάλος από καταγγελία φοιτήτριας για παρενόχληση από ιερέα

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2017, 13:31
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/6/2017 18:58

Μία ανάρτηση φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη, έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα από το βράδυ της Δευτέρας. Η νεαρή καταγγέλλει ότι ενώ βρισκόταν σε αστικό λεωφορείο δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα που φορούσε ράσα. Μάλιστα, θέλοντας να αποδείξει ότι το περιστατικό είναι αληθινό, έβγαλε το κινητό της και φωτογράφισε τον άνθρωπο που έκατσε δίπλα της στο λεωφορείο για να την παρενοχλήσει.

Η ανάρτηση της φοιτήτριας κατέγραψε κοινοποιήσεις και αμέτρητα σχόλια εξοργισμένων πολιτών, τόσο υπέρ της όσο όμως και κατά της δεδομένου, ότι φαίνεται να προτίμησε να φωτογραφίσει τον φερόμενο ως δράστη και να αναρτήσει τις επίμαχες φωτογραφίες στο facebook, προτού καταγγείλει το περιστατικό στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ή έστω στον οδηγό του λεωφορείου. Υπήρχαν φυσικά και αυτοί που έσπευσαν να επιτεθούν στην φοιτήτρια κατηγορώντας την ότι… «προσβάλει την εκκλησία».

Να σημειωθεί ότι αρχικά δεν φαίνεται να είχε γίνει κάποια επίσημη καταγγελία. Το μεσημέρι της Τρίτης όμως, μία φίλη της φοιτήτριας έγραψε στο facebook ότι έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η φοιτήτρια θα πάει στο αστυνομικό μέγαρο. Επίσης σημείωσε ότι το facebook έχει διαγράψει τις επίμαχες φωτογραφίες και δεν επιτρέπει στην νεαρή να απαντήσει σε μηνύματα και σχόλια που γίνονται στον προφίλ της.

Η ανάρτηση της νεαρής κοπέλας στο facebook:

«Χθες μπήκε ένας πάπας το μεσημέρι στο 14α, το λεωφορείο είχε πολλές άδειες θέσεις άλλα ήρθε και έκατσε διπλά μου, έβαλε το λάπτοπ στα πόδια του και μετά από λίγα λεπτά ένιωθα να μου χαϊδεύει το πόδι. Εκανα σταυροπόδι για να μην με ακουμπάει και αυτός έβαλε το λάπτοπ διπλά του για να μην έχουν ορατότητα οι άλλοι. Άρχισε να χαϊδεύεται και μετά από λίγο έβγαλε την αηδία του έξω. Ημουν με το κινητό στο χέρι και έβγαλα φωτογραφία γιατί δεν θα με πίστευε κάνεις αν άρχιζα να φωνάζω, τον έβγαλα και μετά μόλις άρχισα να του φωνάζω σηκώθηκε κατευθείαν και πάτησε το κουμπί να κατεβεί. Του φωνάζω “τι κάνεις” και βρίζω, με κοίταξε από την πόρτα πριν κατεβεί και μου λέει με ύφος “τι κάνω?”. Κάνεις δεν ρώτησε τι έγινε, εκτός από μια κοπέλα, ο οδηγός δεν έκλεισε τις πόρτες ενώ εγώ φώναζα πολύ δυνατά και θα μπορούσε να μου είχε κλέψει το κινητό η το οτιδήποτε άλλα τον άφησε να φύγει. Αν ήταν κάποιος αλλοδαπός όλοι θα μιλούσαν, άλλα στην περίπτωση αυτοί του μ@@ που θέλει να λέει τον εαυτό του και πάπα, που την Κυριακίδη θα κοινωνήσει ένα παιδάκι δεν μίλησε κανείς. Μάλλον ήμουν υπερβολική που φώναξα.

Την φωτογραφία με το πρόσωπο του την έστειλε μια κοπέλα στα σχόλια δεν την έβγαλα εγώ, άπλα είναι ο ίδιος και συμπλήρωσα το αίσχος»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...