277
Διασώστες μεταφέρουν ασθενή με Covid-19 σε νοσοκομείο της Φλόριντα | REUTERS

Φλόριντα: Δεν πίστευε στον κορονοϊό μέχρι που αρρώστησε και πέθανε η γυναίκα του

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2020, 12:35
Διασώστες μεταφέρουν ασθενή με Covid-19 σε νοσοκομείο της Φλόριντα
|REUTERS

Φλόριντα: Δεν πίστευε στον κορονοϊό μέχρι που αρρώστησε και πέθανε η γυναίκα του

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2020, 12:35

Ενας άντρας στη Φλόριντα που θεωρούσε τον κορονοϊό «απάτη» και «ψέμμα» άλλαξε γνώμη όταν έχασε τη σύζυγό του από επιπλοκές της Covid-19. Και μάλιστα από δική του υπαιτιότητα, όπως είπε ο ίδιος, καθώς πρώτος αρρώστησε αυτός.

Το ζευγάρι αγνόησε τις συστάσεις και δεν φορούσε μάσκες. «Νόμιζα ότι ίσως η κυβέρνηση να δοκιμάζει κάτι και ήταν σαν να το έριξαν εκεί για να μας αποσπάσουν», είπε ο Μπράιαν Χίτσενς στο πρακτορείο ειδήσεων WPTV.

Ο Μπράιαν και η Εριν Χίτσενς

Ο ίδιος και η Εριν επέμειναν να αγνοούν τις συστάσεις, έως ότου νόσησαν. Πρώτος νόσησε ο Μπράιαν και λίγες ημέρες μετά η σύζυγός του Εριν, η οποία ήταν πάστορας. Οταν η κατάστασή τους επιδεινώθηκε, πήγαν στο στο τοπικό νοσοκομείο.

Ο Μπράιαν Χίτσενς και η πάστορας σύζυγός του, Εριν

«Εισαχθήκαμε και οι δύο στη ΜΕΘ. Αρχισα να νιώθω καλύτερα μέσα σε λίγες μέρες, αλλά η σύζυγός μου χειροτέρεψε στο σημείο που την έβαλαν σε τεχνητό κώμα και στον αναπνευστήρα», έγραψε σε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook τον Μάιο. Λίγες ημέρες μετά, η Εριν «έφυγε».

Ο Μπράιαν Χίτσενς ευχήθηκε να είχε ακούσει νωρίτερα τις συμβουλές των ειδικών. «Κοιτάζοντας πίσω, θα έπρεπε να φοράω μάσκα από την αρχή, αλλά δεν το έκανα και ίσως το πληρώνω τώρα. Ξέρω ότι εγώ το μετέφερα στη γυναίκα μου, ξέρω ότι με συγχωρεί και ξέρω ότι ο Θεός με συγχωρεί», δήλωσε σε μία συνέντευξη που έδωσε για να προειδοποιήσει όσους εξακολουθούν να υποτιμούν ή να θεωρούν απάτη την πανδημία που έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη.

Η Φλόριντα έχει καταγράψει 605.000 κρούσματα και 10.500 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...