214
Ο Νίκος Φίλης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου | INTIMEnews

Φίλης για το κύμα πασοκογενών στον ΣΥΡΙΖΑ: βλέπω πρόσωπα καταδικασμένα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ!

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:21
Ο Νίκος Φίλης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
|INTIMEnews

Φίλης για το κύμα πασοκογενών στον ΣΥΡΙΖΑ: βλέπω πρόσωπα καταδικασμένα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ!

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:21

Ο Νίκος Φίλης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την ετεροβαρή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς τους πασοκογενείς, αν και όπως είπε, προς το παρόν τουλάχιστον δεν την βλέπει ως εισβολή του παλιού ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μου αρέσει μια εικόνα όπου στο προσκήνιο έρχονται πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν ταυτιστεί με πολιτικές που μας οδήγησαν στην κρίση. Με ενοχλεί και πολιτικά και αισθητικά μια εικόνα που πρόσωπα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ καταδικασμένα, εμφανίζονται σήμερα στο πολιτικό προσκήνιο», σχολίασε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM»

«Δεν αισθάνομαι ότι εισβάλλει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός. «Ολοι συνομολογούμε και εργαζόμαστε για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά, «πρέπει να είναι αμφίπλευρη και να υπηρετεί συγκεκριμένες αξίες και πρόγραμμα, αλλιώς δεν είναι διεύρυνση», παρατήρησε μεταξύ άλλων..

Οσο για το μέχρι πού μπορεί να φθάσει το εγχείρημα της διεύρυνσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «ένα μεγάλο τόξο από το προοδευτικό κέντρο», που «διατρέχει το σύνολο της αριστεράς και καταλήγει στο ευρύ φάσμα της αμφισβήτησης, αρκεί -όπως σημείωσε- να μην έχει σχέση με τη βία».

Στην αναφορά του τέλος, για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και τα πρώτα μηνύματα από την απήχηση του «Ιsyriza.gr», ο κ. Φίλης παραδέχθηκε ότι «δεν είναι οι αρχικές προσδοκίες μας για το άνοιγμα του κόμματος, αλλά καταφέρνουμε να συσπειρώσουμε ένα ευρύ φάσμα πολιτών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...