278
Ο Νάιτζελ Φάρατζ μιλά σε εκδήλωση του Κόμματος του Brexit, τον Ιούνιο | REUTERS

Φάρατζ για Χάρι: «Από τότε που παντρεύτηκε τη Μέγκαν, η δημοτικότητά του γκρεμοτσακίστηκε»

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2019, 17:33
Ο Νάιτζελ Φάρατζ μιλά σε εκδήλωση του Κόμματος του Brexit, τον Ιούνιο
|REUTERS

Φάρατζ για Χάρι: «Από τότε που παντρεύτηκε τη Μέγκαν, η δημοτικότητά του γκρεμοτσακίστηκε»

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2019, 17:33

Με τη βασιλική οικογένεια τα έβαλε ο Νάιτζελ Φάρατζ κάνοντας άκρως προσβλητικά σχόλια για ορισμένα μέλη της, μιλώντας σε εκδήλωση της Ακροδεξιάς στην Αυστραλία.

Ο ακροδεξιός και εθνικιστής αρχιτέκτονας του Brexit μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αποκαλώντας της «μία εκπληκτική γυναίκα που προκαλεί τον θαυμασμό».

Δεν είχε όμως την ίδια γνώμη για τον γιο της και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, για τον οποίο μίλησε προσβλητικά, επειδή είναι υπέρμαχος της λήψης μέτρων για την κλιματική αλλαγή, κάτι το οποίο ο Φάρατζ και ο φίλος του ο Ντόναλντ Τραμπ δεν συμμερίζονται.

Συγκεκριμένα, μιλώντας μπροστά σε 500 άτομα, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, ο Φάρατζ είπε ότι «ο γιος της βασίλισσας, ο “Τσάρλι μπόι”, είναι τώρα στα 70 του και ελπίζω ότι η βασίλισσα θα ζήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα».

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, και στη συνέχεια, ο ίδιος τα έβαλε με τον Χάρι και τη σύζυγό του. Το πριγκιπικό ζεύγος πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα κάνει μόνο δύο παιδιά επειδή ανησυχεί για το περιβάλλον και ο Φάρατζ δεν έχασε την ευκαιρία να τους επιτεθεί: «Ο Χάρι ήταν κάποτε νέος, τολμηρός, χαρούμενος, ένας γενναίος βρετανός αξιωματικός που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και ήταν το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία 100 χρόνια. Μετά όμως, γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ και η δημοτικότητά του γκρεμοτσακίστηκε. Μας είπαν ότι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά, αλλά όλοι μας αγνοούμε το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Γη. Το γεγονός ότι ο πληθυσμός του πλανήτη εκρήγνυται και κανείς δεν τολμά να μιλήσει για αυτό, κανείς δεν τολμά να ασχοληθεί και το αν ο πρίγκιπας Χάρι έχει δύο παιδιά, δεν έχει καμία σημασία όταν οι Κινέζοι και οι Ινδοί πάνω στη Γη είναι 2,6 δισεκατομμύρια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...