199
Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ σε χωριστή εμφάνισή τους κατά την ακροαματική διαδικασία τον Ιούλιο | Reuters

Εχασε τη δίκη κατά της Αμπερ Χερντ ο Τζόνι Ντεπ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2020, 13:38
Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ σε χωριστή εμφάνισή τους κατά την ακροαματική διαδικασία τον Ιούλιο
|Reuters

Εχασε τη δίκη κατά της Αμπερ Χερντ ο Τζόνι Ντεπ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2020, 13:38

Δικαστήριο στο Λονδίνο απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ κατά δημοσιεύματος στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, που ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αμπερ Χερντ.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, κατά την ανακοίνωση της απόφασης τη Δευτέρα, είπε ότι το ρεπορτάζ ήταν «σε μεγάλο βαθμό αληθινό».

Απέρριψε ακόμη την υπερασπιστική γραμμή του Ντεπ ότι η Χερντ είχε στήσει μια πλεκτάνη με ψεύτικα στοιχεία εις βάρος του για να αποκομίσει χρηματικά οφέλη.

Η ακροαματική διαδικασία είχε γίνει τον Ιούλιο και είχε κρατήσει 16 ημέρες. Και οι δύο ηθοποιοί, όπως και φίλοι και συνεργάτες, κατέθεσαν στο δικαστήριο, μεταφέροντας γεγονότα και καταστάσεις που μάλλον ντρόπιαζαν τους διαδίκους.

Από την πλευρά της Χερντ διαβάστηκε μετά την ετυμηγορία δήλωση στην οποία τονιζόταν ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη και ότι θα παρουσιάσει ακόμη περισσότερα στοιχεία κατά του Ντεπ στη δίκη που θα γίνει στις ΗΠΑ.

Σε εκείνη την περίπτωση, ο Ντεπ μήνυσε την Χερντ για άρθρο γνώμης που έγραψε για την Washington Post όπου, κατά τον ηθοποιό, τον παρουσίαζε σαν βίαιο χαρακτήρα.

Η Sun, που χαιρέτισε την απόφαση, δήλωσε ότι στέκεται εδώ και 20 χρόνια δίπλα στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...