194
Ο ξιφίας που προκάλεσε για λίγο πανικό στην παραλία Αστέρια | eviazoom.gr

Εύβοια: Λουόμενοι βασάνισαν και σκότωσαν ξιφία σε παραλία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 19:33
Ο ξιφίας που προκάλεσε για λίγο πανικό στην παραλία Αστέρια
|eviazoom.gr

Εύβοια: Λουόμενοι βασάνισαν και σκότωσαν ξιφία σε παραλία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 19:33

Αισθήματα οργής και αποτροπιασμού προκαλεί η είδηση ότι λουόμενοι στην πλαζ Αστέρια της Χαλκίδας κυνήγησαν και πετροβόλησαν μέχρι θανάτου έναν θηλυκό ξιφία, ο οποίος έφτασε λίγα μέτρα από την στεριά, προκειμένου να γεννήσει.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγα 24ωρα.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

Σύμφωνα με καταγγελίες που αναρτήθηκαν στο Facebook, στην αρχή επικράτησε πανικός αφού ορισμένοι από τους λουόμενους φώναζαν ότι πρόκειται για καρχαρία.

Αρκετοί βγήκαν έντρομοι στη στεριά αλλά λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν ακίνδυνο ξιφία και κάποιοι το κυνήγησαν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο τοπικό eviazoom, ορισμένοι εξ’ αυτών άρχισαν να κυνηγούν το τρομαγμένο ψάρι και να του πετούν αντικείμενα, εγκλωβίζοντας το. Ένας από αυτούς μάλιστα, φαίνεται ακόμα και να πιάνει, για λίγο, το μεγάλο ψάρι από την ουρά του.

Όπως μαρτυρούν δύο γυναίκες, κάποιοι από το πλήθος τελικά σκότωσαν το άτυχο ψάρι, δίχως μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου, για τους οποίους επίσης υπάρχουν καταγγελίες ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της φρικαλέας πράξης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...