286
H ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή, βρέθηκε στο στόχαστρο του συναδέλφου της Δημήτρη Παπαδημούλη για την παρουσία της στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας | Η επίμαχη φωτογραφία

Ευρωβουλή: Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» την Καϊλή για το συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2018, 12:11
H ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή, βρέθηκε στο στόχαστρο του συναδέλφου της Δημήτρη Παπαδημούλη για την παρουσία της στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας
|Η επίμαχη φωτογραφία

Ευρωβουλή: Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» την Καϊλή για το συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2018, 12:11

Ενημέρωση – «κάρφωμα» από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για το συλλαλητήριο και τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ!

Οχι, δεν πρόκειται για κάποια στοχευμένη διαρροή στον Τύπο από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το λεγόμενο feedback -μέσω e-mail- προς τους ξένους συναδέλφους του σχετικά με όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και τη στάση των κομμάτων έναντι των προσπαθειών εξεύρεσης λύσης στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με το protothema.gr, ο κ. Παπαδημούλης επέλεξε να συνοδεύσει τη σχετική ενημέρωση και με φωτογραφικά ντοκουμέντα, μέσω των οποίων «καρφώνει» την συνάδελφό του, ευρωβουλευτή της Ελιάς, Εύα Καϊλή, για την παρουσία της στο συλλαλητήριο!

papadimΕκτός από τη φωτογραφία και τη σχετική λεζάντα, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει στο ενημερωτικό e-mail και την αντίδραση του Δημήτρη Χατζησωκράτη (μέλους της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) για την αποφαση της κυρίας Καϊλή να δώσει το παρών στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει επίσης τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι στο συλλαλητήριο συμμετείχαν βουλευτές του νεοφιλελεύθερου, συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, των ακροδεξιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων και δύο βουλευτές των (κυβερνητικών εταίρων – αν και αποφεύγει να το επισημάνει) Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο e-mail επισυνάπτεται  και μία φωτογραφία της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, με τους βουλευτές Κασιδιάρη, Παππά και Μπαρμπαρούση.

Ιδιαίτερη αναφορά τέλος, κάνει στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνη και οπορτουνιστική της στάση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν λείπει και το σχόλιο για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτηρίζεται λαϊκιστής.

papadim2

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...