130
Τα ζώα ήταν καλά στην υγεία τους όταν τα εξέτασε κτηνίατρος, αλλά έπρεπε υποστούν ειδική διαδικασία για την αφαίρεση της μπογιάς | Facebook

Εβαψαν γαϊδουράκια ριγέ σε γαμήλιο πάρτι για να μοιάζουν με ζέβρες!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 20:01
Τα ζώα ήταν καλά στην υγεία τους όταν τα εξέτασε κτηνίατρος, αλλά έπρεπε υποστούν ειδική διαδικασία για την αφαίρεση της μπογιάς
|Facebook

Εβαψαν γαϊδουράκια ριγέ σε γαμήλιο πάρτι για να μοιάζουν με ζέβρες!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 20:01

Τη φαεινή ιδέα να βάψουν ριγέ γαϊδουράκια, με μπογιά που βάφουν τοίχους, ώστε να μοιάζουν με ζέβρες, είχαν οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ, σε γαμήλιο πάρτι με θέμα το σαφάρι.

Tο απίστευτο περιστατικό συνέβη στην ισπανική πόλη Κάδιθ στην Ανδαλουσία, και έχει προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση ακτιβιστών που μάχονται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

BURROS PINTADOS COMO CEBRAS – ÁNGEL TOMÁS HERRERA

Geplaatst door Angel Tomás Herrera Peláez op Zondag 14 juli 2019

Τα δύο γαϊδουράκια που έπεσαν θύματα της «καλλιτεχνική έμπνευσης» ή μάλλον κακοποίησης των ιδιοκτητών του μπαρ, φαίνονται στο βίντεο να περιφέρονται έξω από το κατάστημα, βαμμένα με μπογιά.

Το βίντεο ανέβασε στο Facebook o χρήστης Angel Tomás Herrera Peláez, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή» τη κακομεταχείριση των ζώων.

Οπως αναφέρει το τοπικό site «Andalucia Information», τα γαϊδουράκια έφτασαν στο μπαρ Chiringuitp το πρωί πριν τη γαμήλια δεξίωση, που είχε ως θέμα το «σαφάρι» και παρέμειναν όλη μέρα στον ήλιο, βαμμένα ως ζέβρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...