304
Ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ και ο Χοσεϊνί της Τράμπζονσπόρ μονομαχούν στο κέντρο του γηπέδου | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Europa League: «Ναυάγιο» για την ΑΕΚ, «αυτοκτονία» για τον ΠΑΟΚ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 23:56
Ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ και ο Χοσεϊνί της Τράμπζονσπόρ μονομαχούν στο κέντρο του γηπέδου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Europa League: «Ναυάγιο» για την ΑΕΚ, «αυτοκτονία» για τον ΠΑΟΚ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 23:56

Με άσχημα συναισθήματα έκλεισε η βραδιά για την Ελλάδα και για τους εκπροσώπους μας στο Europa League, με τελικό απολογισμό δυο οδυνηρές ήττες.

Η ΑΕΚ απογοήτευσε με την εμφάνιση της, χάνοντας με 1-3 εντός έδρας από την Τράμπζονσπόρ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση στο άδειο γήπεδο της (λόγω της περυσινής τιμωρίας για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ), αλλά η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν εφιαλτική.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με γκολ του Λιβάγια στο 4ο λεπτό, αλλά η Τραμπζονσπόρ έκανε την ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο:αφού έχασε πέναλτι στο 23, ο Εκουμπάν ισοφάρισε στο 28′ και στο 44′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της ΑΕΚ όχι μόνο δε βελτιώθηκε, αλλά έγινε χειρότερη, με την Τράμπζονσπόρ να φτάνει στο 70′ στο 1-3 με τον Εκουμπάν.

 

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν για το γκολ του Λιβάγια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ο Εκουμπάν (με την μπάλα) έχει μόλις σκοράρει το πρώτο τέρμα της τουρκικής ομάδες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία και ήθελε ένα σκορ που θα του ανοίξει το δρόμο για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μέχρι το 95ο λεπτό το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του, αλλά σε μια ανύποπτη σχεδόν φάση ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης έκανε ένα τραγικό λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Αμπένα και έκανε το τελικό 1-0.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς αν ο Ζαμπά στο 8ο λεπτό δεν σημάδευε το δοκάρι, αλλά γενικά επρόκειτο για ένα, κλειστό και εντελώς «σβηστό» αγώνα, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Ο Εσίτι του ΠΑΟΚ σε μια του προσπάθεια

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...