240
Ο Γιαννούλης σε μια του προσπάθεια | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία με την Ομόνοια

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 22:30
Ο Γιαννούλης σε μια του προσπάθεια
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία με την Ομόνοια

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 22:30

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» δύο βαθμούς στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το α’ ημίχρονο από το γκολ του Μποτεάκ, αλλά ισοφάρισε στο 56′ με τον Μουργκ και στα τελευταία λεπτά πίεσε ανεπιτυχώς για το γκολ της νίκης.

O Αμπέλ Φερέιρα δεν άλλαξε την τακτική προσέγγιση των «ασπρόμαυρων», επιμένοντας στο 3-4-3, με μοναδική αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, την παρουσία του Τόμας Μουργκ στο αρχικό σχήμα, αντί του Χρήστου Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ, αν και πήρε από νωρίς την κατοχή της μπάλας, βρέθηκε γρήγορα να κυνηγάει το σκορ.

Στο 16’ η σέντρα του Λέτζιακς πέρασε παράλληλα από τους τρεις στόπερ και ο Μποτεάκ ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς γράφοντας το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Με το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Μουργκ ο «Δικέφαλος» έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και ενώ απέμενε μισή και πλέον ώρα μέχρι το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλό ρυθμό, έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά μετά και τις τελευταίες δύο αλλαγές του Φερέιρα, που έριξε στο ματς Μπίσεσβαρ και Τζόλη, αντί των Μουργκ και Ζίβκοβιτς, χάθηκε η ένταση και η κατοχή της μπάλας.

Η ισοπαλία με την Ομόνοια δεν ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα και τώρα θα πρέπει από την αρχή της διαδρομής να ψάξει να τους βρει στα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του με Γρανάδα και PSV.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...