249
Ο Σφιντέρσκι πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Europa League: ευρωπαϊκό στραπάτσο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 22:35
Ο Σφιντέρσκι πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Europa League: ευρωπαϊκό στραπάτσο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 22:35

Αποτυχία πρέπει να θεωρείται για το ελληνικό ποδόσφαιρο το ότι καμιά από τις δυο μας ομάδες δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν θα περάσει σε ομίλους, αφού νίκησε 3-2 την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, αλλά αποκλείστηκε εξαιτίας των εκτός έδρας γκολ.

Η Σλόβαν άνοιξε το σκορ με τον Μεντβέντεφ στο 38′ αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους Λημνιό (49′) και Σφιντέρσκι (50′).

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 62′ με τον Ντε Μάρκο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει τρίτο γκολ στο 87′ με τον Γιαννούλη, αλλά παρά το πλήθος των ευκαιριών που έχασε δεν μπόρεσε να πετύχει ακόμα ένα που θα του χάριζε την πολυπόθητη πρόκριση.

 

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούν στις εξέδρες – ΑΠΕ-ΜΠΕ/Pixel/STR

Η ΑΕΚ πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο είχε κάνει τα δύο βήματα από τα τρία που χρειάζονταν για τη μεγαλύτερη ανατροπή της ευρωπαϊκής της ιστορίας, καθώς είχε χάσει με 1-3 στο ΟΑΚΑ, αλλά η υπέρβαση δεν ολοκληρώθηκε και έτσι η Ένωση αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 20′ με τον Λιβάγια στο 29′, έκανε το 0-2 με το πέναλτι του Μάνταλου. Στη συνέχεια έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ολιβέιρα στο 45′, ενώ μέχρι το 65′ ήταν μέσα στη διεκδίκηση της τεράστιας ανατροπής αλλά ξέμεινε από δυνάμεις.

Ο Λιβάγια της ΑΕΚ εναντίον του Φερνάντες – EPA/STR

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...