248
Ο Τζόλης ήρθε από τον πάγκο και έκανε άνω κάτω την άμυνα της Αϊντχόβεν | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Ενας καταιγιστικός ΠΑΟΚ συνέτριψε την Αϊντχόφεν

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 23:02
Ο Τζόλης ήρθε από τον πάγκο και έκανε άνω κάτω την άμυνα της Αϊντχόβεν
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Ενας καταιγιστικός ΠΑΟΚ συνέτριψε την Αϊντχόφεν

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 23:02

Ενας καταιγιστικός ΠΑΟΚ πέτυχε  εκκωφαντική νίκη επί της PSV με 4-1 και ταυτόχρονα έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Κι όλα αυτά μέσα σε 21 απολαυστικά λεπτά στο β’ μέρος, όπου οι «ασπρόμαυροι» μαχητές του Πάμπλο Γκαρσία «κατασπάραξαν» τους παίκτες του Ρότζερ Σμιντ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν από την αρχή ενέργεια στο παιχνίδι τους, όμως οι Ολλανδοί σε μια κρύα και ανύποπτη φάση (20’) κέρδισαν πέναλτι (σε ανατροπή του Μάλεν από τον Σβαμπ), μετά το λάθος του Βαρέλα, ανοίγοντας το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Ζάχαβι (0-1).

Ο Γκαρσία με το ξεκίνημα του β’ μέρους έκανε τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις, ρίχνοντας στον αγώνα τους Τζόλη (αντί Μπίσεσβαρ) και Σφιντέρσκι (αντί Τσόλακ), δύο κινήσεις-ματ που διέλυσαν την όποια τακτική των Ολλανδών.

Στην πρώτη φάση του β’ μέρους ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με το σουτ του Ζίβκοβιτς και την προβολή του Στέφαν Σβαμπ στον οποίο και σωστά χρεώθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Λίγα λεπτά μετά, ο Σβαμπ έκανε την ασίστ και ο Ζίβκοβιτς αυτή τη φορά είδε το όνομά του να μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ, με την εξαιρετική ενέργεια και το πλασέ με το αριστερό γράφοντας στο 56’ το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έριξε στα σχοινιά την PSV με άλλα δύο γκολ από έναν ασταμάτητο Χρήστο Τζόλη, ο οποίος έγινε και σκόρερ του 3-1 (58’), αλλά και δημιουργός (66’) για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση και δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μβογκό για το 4-1.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...