264
Ο τρίτος χώρος εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Ιλίου | Intime

Ετοιμα τα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα – Οι πρώτες φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:02
Ο τρίτος χώρος εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Ιλίου
|Intime

Ετοιμα τα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα – Οι πρώτες φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:02

Φωτογραφίες, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες πώς θα είναι τα εμβολιαστικά κέντρα Covid-19, έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας.

Οι εικόνες είναι από τα τρία κέντρα που βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Ιλίου, ενώ συνολικά υπάρχουν 245 αντίστοιχοι χώροι που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα.

Οι γιατροί έχουν ψυγείο μέσα στον χώρο εμβολιασμού, όπου τα εμβόλια μπορούν να συντηρηθούν για πέντε ημέρες, Intime

Το Κέντρο Υγείας Ιλίου διαθέτει τρία ξεχωριστά εμβολιαστικά κέντρα, όπου οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους με ειδική διαδικασία που έχει ανακοινωθεί (εδώ).

Αφότου προσέλθουν στην ώρα του ραντεβού τους, θα ενημερώνονται για το εμβόλιο από τον αρμόδιο του κέντρου και θα εμβολιάζονται με την πρώτη από τις δύο δόσεις. Ο πολίτης θα παραμένει ακόμη 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο κέντρο, διότι τόσος χρόνος απαιτείται για να φανεί εάν θα έχει εκδηλώσει κάποια αλλεργική αντίδραση.

Ο χώρος αναμονής μετά τον εμβολιασμό, Intime

Μόλις ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία, τότε θα κλείνει και το ραντεβού για τη δεύτερη δόση του εμβολίου που θα πραγματοποιείται έπειτα από 20 ημέρες.

Το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει ότι πρώτοι θα κάνουν το εμβόλιο οι υγειονομικοί και ακολουθούν ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένοι σε γηροκομεία και ειδικές δομές και στη συνέχεια ο υπόλοιπος πληθυσμός.

Υγειονομικό υλικό για τους εμβολιασμούς

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, οι πρώτες δόσεις του εμβολίου θα γίνουν σε εργαζομένους από πέντε νοσοκομεία στην Αθήνα και ακολουθούν άλλες μεγάλες πόλεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...