527
Η Αντζελίνα Τζολί σε επίσκεψή της σε στρατόπεδο σύρων προσφύγων, το 2018, στο Ιράκ, εκπροσωπώντας την Υπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, του ΟΗΕ | REUTERS/Ari Jalal

Εσπασε τα… κοντέρ του Instagram η Αντζελίνα Τζολί με ανάρτηση για το Αφγανιστάν

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2021, 14:02
Η Αντζελίνα Τζολί σε επίσκεψή της σε στρατόπεδο σύρων προσφύγων, το 2018, στο Ιράκ, εκπροσωπώντας την Υπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, του ΟΗΕ
|REUTERS/Ari Jalal

Εσπασε τα… κοντέρ του Instagram η Αντζελίνα Τζολί με ανάρτηση για το Αφγανιστάν

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2021, 14:02

Η Αντζελίνα Τζολί δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram, στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, για να κοινοποιήσει επιστολή έφηβης από το Αφγανιστάν και κατέρριψε όλα τα ρεκόρ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης συγκέντρωσε 2,1 εκατομμύρια νέους ακόλουθους σε λιγότερο από τρεις ώρες, ξεπερνώντας το ρεκόρ των τεσσάρων ωρών του σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο και του άγγλου ηθοποιού Ρούμπερτ Γκριντ.

Τώρα, τον λογαριασμό της Αντζελίνα Τζολί ακολουθούν εννέα εκατομμύρια χρήστες και ο αριθμός αυξάνεται κάθε ώρα που περνά.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Αντζελίνα Τζολί έγραψε: «Αυτή είναι μια επιστολή που μου έστειλαν από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα. Μπήκα λοιπόν στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά τους».

Η ηθοποιός, γνωστή για το έργο της με την Υπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, του ΟΗΕ, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με έκκληση για βοήθεια στους ανθρώπους του Αφγανιστάν. «Οπως και άλλοι που έχουν δεσμευτεί, δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω να ψάχνω τρόπους για να βοηθήσω. Και ελπίζω να έρθετε μαζί μου».

Η πρώτη δημοσίευση πλημμύρισε από πολύ θετικά σχόλια των θαυμαστών της ηθοποιού, οι οποίοι περιμένουν και άλλους συναδέλφους της να υιοθετήσουν την θέση της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...