257
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον Κορυδαλλό | SOOC

«Εσπασε» η Πισπιρίγκου μόλις μπήκε στον Κορυδαλλό: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2022, 14:08
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον Κορυδαλλό
|SOOC

«Εσπασε» η Πισπιρίγκου μόλις μπήκε στον Κορυδαλλό: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2022, 14:08

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ στη φυλακή, δήλωσε στο Star Channel η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Ημουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή», είπε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, που με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της τη Δευτέρα.

Στις δηλώσεις της πριν περάσει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, η Πισπιρίγκου έδειξε απογοητευμένη από τη στάση του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη. Οπως είπε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή της. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει και μίλησε εναντίον μου», συμπλήρωσε.

Για τις επόμενες 48 ώρες, η 33χρονη θα κρατείται σε απομόνωση και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε ειδικό κελί στην ΣΤ’ Πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται συγκεκριμένες ώρες, μόνη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση. Θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν έναντι του καταστήματος κράτησης Ελεώνα Θηβών, λόγω απειλών για τη σωματική ακεραιότητα της κατηγορούμενης από τις κρατούμενες εκεί, αλλά και επειδή πρέπει να είναι διαρκώς στη διάθεση των Αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...