171
| In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Eρχονται τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» για Σαρακοστή, Πάσχα και παιδιά

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2023, 18:45
|In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Eρχονται τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» για Σαρακοστή, Πάσχα και παιδιά

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2023, 18:45

Τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα, ενόψει του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχεδιάζει ένα καλάθι με νηστίσιμα είδη λόγω Σαρακοστής, στη συνέχεια θα υπάρξει ένα καλάθι με τα είδη που αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι ενώ σχεδιάζεται να υπάρξει και ένα καλάθι για τα παιδιά, όπως συνέβη και στις εορτές των Χριστουγέννων, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το σαρακοστιανό καλάθι αναμένεται να είναι έτοιμο τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα, ενώ όσο πλησιάζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα θα ενταχθούν σε αυτό και προϊόντα που αφορούν στο εορταστικό τραπέζι και θα εξελιχθεί σε «καλάθι του Πάσχα», προσέθεσε το Πρακτορείο.

Οπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, η πρωτοβουλία για το «καλάθι του νοικοκυριού», θα πάρει παράταση μέχρι και τον Ιούνιο προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές. Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο είχε υπολογιστεί αρχικά να διαρκέσει έως και τον Μάρτιο. Συνεπώς, το αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκειμένου να επιτραπεί η παράταση του μέτρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...